Έγκυος η Ντέμι Μουρ!

17.03.2005
Dear Nikos from Boston,«Μικρός αρραβωνιάστηκα, κορόιδο που επιάστηκα και πήρα μια μπεμπέκα μαγκιώρα για γυναίκα». Demi (Μουρ) τ’ ακους; Ο Αστον (Κούτσερ) είμαι και στο αφιερώνω με πολλή love και καψούρα.
Dear Nikos from Boston,

«Μικρός αρραβωνιάστηκα, κορόιδο που επιάστηκα και πήρα μια μπεμπέκα μαγκιώρα για γυναίκα». Demi (Μουρ) τ’ ακους; Ο Αστον (Κούτσερ) είμαι και στο αφιερώνω με πολλή love και καψούρα. Και ακου το παρακάτω Demi. «Να φύγω και να κουνηθώ δε μ' άφηνε απ' το σπίτι κι ένα χαλκά από σίδερο μου κόλλησε στη μύτη». Όχι αγάπη μου. Εσύ δεν μου πέρασες χαλκά, αλλά θα μου κάνεις παιδί. Παιδί ρε Demi μου στα 27 μου;

Το παραπάνω θα μπορούσε να ήταν η αντίδραση του Αστον Κούστερ, όταν έμαθε από την αγαπημένη του Ντέμι Μουρ, πως αυτή είναι έγκυος! Η «μπεμπέκα» της ιστορίας, στα 42 της χρόνια θα γίνει για τέταρτη φορά μητέρα, μόνο που αυτή τη φορά θα αποκτήσει τον καρπό του έρωτά της με τον κατά πολύ μικρότερο της ηθοποιό. Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την είδηση, διότι η Ντέμι περιμένει να κλείσει τον τρίτο μήνα και μετά να το δημοσιοποιήσει. Εξάλλου, τώρα βρίσκεται στον δεύτερο μήνα. Τα νέα, πάντως, στέκουν και τα μαρτύρησαν κάτι σπιούνοι που έχει για φίλους ο 27χρονος Αστον.

Σύμφωνα, με τα «καρφιά» η Μουρ έμαθε ότι είναι έγκυος στις 4 Μαρτίου, ενώ όταν ο γιατρός της σφύριξε τα χαρμόσυνα, έπαθε σοκ. «Πως θα πω στον μικρό ότι θα γίνει πατέρας σα 27 του; Θα μου κρεμάσουν κουδούνια που κάνω παιδί με ένα παιδί. Πως θα το πάρουν οι κόρες μου; Ο Μπρους θα συνεχίσει να είναι πολιτισμένος ή θα με σφάξει στο γόνατο όταν μάθει ότι θα κάνω το παιδί ενός άλλου. Το σώμα μου θα χαλάσει; Επιτρέπεται να συνεχίσω τα Botox στη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Αν απαγορεύεται, τι θα κάνω; Θα γίνω σαν εκείνη την ελληνίδα συνάδελφο, κάτσε πως τη λένε, α τη Μαίρη Χρονοπούλου; Θα τρελαθώ». Όλα αυτά τα ερωτήματα απασχόλησαν τη διάσημη ηθοποιό, η οποία έκανε πέτρα την καρδιά της και ανακοίνωσε δια τηλεφώνου τα νέα. Ο Κούτσερ στην αρχή τα έχασε, ίσως και να του έπεσε το ακουστικό από το χέρι ως είθισται τέτοιες στιγμές. Στη συνέχεια, όμως, χαλάρωσε κι άρχισε να του αρέσει η ιδέα πως θα γίνει πατέρας.

Αν και, όπως λένε οι φίλοι του, έναν φόβο τον έχει. Προς το παρόν, το ζευγάρι το απασχολεί ο επικείμενος γάμος τους, ο οποίος ελέω...πελαργού θα επισπευσθεί. Μωρέ καλά λέει το παιδί «μικρός αρραβωνιάστηκα». Α ρε Ντέμι, πάλι τις ρούμπωσες τις χολιγουντιανές.

Δήμητρα Ζάρκου.
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail: [email protected]