Η Καγιά μιλάει για όλα...

29.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στον Θέμο Αναστασιάδη ήταν καλεσμένη η Βίκυ Καγιά, όπου μίλησε για τον «Πρωινό Καφέ», τον Alpha, τη ζωή της, τα λουλούδια, τα πουλάκια, μπλα, μπλα. Ωστόσο, απ’ όλα τα παραπάνω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον Θέμο Αναστασιάδη ήταν καλεσμένη η Βίκυ Καγιά, όπου μίλησε για τον «Πρωινό Καφέ», τον Alpha, τη ζωή της, τα λουλούδια, τα πουλάκια, μπλα, μπλα. Ωστόσο, απ’ όλα τα παραπάνω εγώ θα σταθώ σε δύο σημεία: τον τρόπο που της έγινε η πρόταση και το συμβόλαιο της με τον Alpha. Η Βίκυ, ως γνωστόν, είναι επιλογή του Γιώργου Λεβέντη κι εκείνος ήταν που την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να συναντηθούν.

Μάλιστα, την ώρα του ντριν ντριν, η Καγιά κουβάλαγε κούτες γιατί είχε μετακόμιση στο νέο της σπίτι. Ο Λεβέντης τής είπε ότι τη θέλει για το πρωινό κι εκείνη τού είπε: «Γιώργο, επειδή μετακομίζω... να σε πάρω σε δύο μέρες να τα πούμε»; Και μετά, αγαπημένε μου, λένε κάποιοι ότι η Βίκυ δεν είναι όπως όλοι οι νέοι και δεν έχει τις ίδιες ανησυχίες για δουλειά με εκείνους. Γιατί, πες μου, ξέρεις εσύ νέο που δεν θα απαντούσε έτσι σε μεγαλοστέλεχος όταν θα του τηλεφωνούσε για δουλειά; Σιγά, μην πηδούσε από χαρά ο τριαντάρης και πήγαινε κομμάτια στο ραντεβού... Πάνω απ’ όλα η μετακόμιση.

Έτσι και η Καγιά, η οποία στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 τους ρώτησε τι ακριβώς θέλουν από εκείνη. Όταν της απάντησαν ότι δεν θέλουν με τη μία πρωτιά, αλλά μία αξιοπρεπή εμφάνιση (από την επόμενη σεζόν μπαίνουν σε εφαρμογή τα μεγαλεπήβολα σχέδια), το μοντέλο υπέγραψε με τη μία. Διετές συμβόλαιο παρακαλώ, που όμως δεν αφορά μόνο τον «Πρωινό Καφέ». Όχι παίζουμε. Αν δεν τραβήξει ο «Καφές», υπάρχουν κι άλλες πορτοκαλιές στον ΑΝΤ1 για την Βίκυ.

Στο θέμα του Alpha η Καγιά ξεκαθάρισε ότι δεν έσπασε κανένα συμβόλαιο. Εξήγησε ότι μετά το κόψιμο του show, «Είσαι μέσα;» από το κανάλι της πρότειναν άλλα δύο πρότζεκτ, αλλά εκείνη δεν δέχτηκε, διότι ως ιδέες δεν την ενδιέφεραν. Για την ιστορία, το ένα από αυτά είναι το «Ten» που θα παρουσιάσει - με μεγάλη περηφάνια και χαρά - η Έμυ Λιβανίου σε λίγες μέρες. Ουπς. Η Βίκυ το απέρριψε με τη μία και η Έμυ είχε στείλει βιογραφικό... Πάντως, εγώ την είδα πολύ αισιόδοξη για τον «Πρωινό Καφέ». Τι κι αν στη δεύτερη εβδομάδα προβολής η εκπομπή έπεσε στην τρίτη θέση; Η περίοδος αυτή, όπως λέει, είναι δοκιμαστική. Τα καλύτερα έρχονται τον Σεπτέμβριο... Για να δούμε.