Νέος έρωτας για την Κίντμαν;

01.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ θέλουν τη Νικόλ Κίντμαν να έχει βρει ξανά νέο έρωτα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ θέλουν τη Νικόλ Κίντμαν να έχει βρει ξανά νέο έρωτα. Αυτή τη φορά ο τυχερός είναι από τα μέρη της Κίντμαν - συγκεκριμένα από τη Νέα Ζηλανδία - και παρόλο που είναι από τον τόπο της δεν είναι...παπούτσι μπαλωμένο.

Πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο άνδρα, τον Έρικ Γουότσον, ο οποίος εκτός των άλλων είναι ιδιοκτήτης μεγάλης ομάδας ράγκμπι στη Νέα Ζηλανδία. Το ζευγάρι εθεάθη πριν λίγες μέρες στο Λας Βέγκας να παρακολουθεί αγώνα μποξ και οι καλοθελητές δεν ήθελαν και πολύ για να οργιάσουν. Η ίδια προτιμά να αφήσει ασχολίαστο το θέμα, ενώ οι δικοί της άνθρωποι δηλώνουν πως είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Εξάλλου, η Κίντμαν από τότε που χώρισε με τον Τομ Κρουζ δεν παραδέχτηκε δημόσια κανέναν δεσμό της κι έκανε αρκετούς είναι γεγονός), ενώ η μόνη εξαίρεση που έκανε (η σχέση της με τον Λένι Κράβιτς) της βγήκε σε κακό. Οπότε φυλάει τα ρούχα της, για να έχει τα μισά μέχρι να έρθει ο μεγάλος έρωτας που τόσο επιθυμεί!