"Μαστροπέ φοβού την Τατιάνα"

01.10.2004
Αγαπημένε μαστροπέ,Φοβού την Τατιάνα και κάμερα φέρει. Γιατί, αν δε...φοβού την Στεφανίδου θα πάθεις ο, τι και ο Σπύρος Ρέβης
Αγαπημένε μαστροπέ,


Φοβού την Τατιάνα και κάμερα φέρει. Γιατί, αν δε...φοβού την Στεφανίδου θα πάθεις ο, τι και ο Σπύρος Ρέβης, ο οποίος συνελήφθη για μαστροπεία, με την Τατιάνα να είναι στον...τόπο του εγκλήματος! Το story έχει ως εξής: ο Ρέβης κανόνισε με αστυνομικό - πελάτη να του στείλει μία κοπέλα του, πρώτο πράγμα κατά τον Ρέβη, για μία αξέχαστη βραδιά αξίας χιλίων ευρώ. Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών κι εκτός από τους αστυνομικούς, εκεί ήταν και τα λαγωνικά της Τατιάνας.

Μόνο πλάνο από το δωμάτιο δεν είχε η Τατιάνα, η οποία στην εκπομπή της έδειχνε και ξανάδειχνε τη σκηνή με το μοντέλο από τη μέση και κάτω, να περπατάει στο διάδρομο. Περί ποίας πρόκειται δεν καταλάβαμε, ωστόσο έχουμε μία απορία: αυτή η ζουμπουρλού με τα πατσοκοίλια θεωρείται...γνωστό μοντέλο; Πάντως, η Τατιάνα ως καλός άνθρωπος που είναι, μας έδωσε και δυο λεπτομέρειες. Η κοπέλα λέγεται Σμαράγδα, έχει συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας της Μπίλι Τζοε και είναι παντρεμένη με ταξιτζή. Μετά απορούν πως έμπλεξε στα δίχτυα του Ρέβη.

Με το θέμα ασχολήθηκαν και τα «κακέκτυπα» της Τατιάνας, αλλά που να φτουρήσει η Πατρίτσια και ο Γαλάτης μπροστά σε βίντεο - ντοκουμέντο. Άσε, που στης Στεφανίδου βγήκε και η Φραντζέσκα Μελά (η Κύπρια ζουμπουρλού του Big Brother 2), η οποία δήλωσε πλήρη άγνοια για τις...βρώμικες δουλειές του καλλιτεχνικού της μάνατζερ και ανθρώπου που της πρόσφερε τα φώτα του στη show biz.