Έγκυος η Λιζ Χάρλεϊ!

08.09.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχει γίνει πια μεγαλοκοπέλα η Λιζ Χαρλεϊ και παρόλο που έχει ήδη ένα παιδί και μία σοβαρή σχέση, το άγχος της "πότε θα παντρευτώ" εξακολουθεί να υπάρχει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει γίνει πια μεγαλοκοπέλα η Λιζ Χαρλεϊ και παρόλο που έχει ήδη ένα παιδί και μία σοβαρή σχέση, το άγχος της "πότε θα παντρευτώ" εξακολουθεί να υπάρχει. Η Λιζ έχει μάθει από μικρή πως προορισμός της γυναίκας είναι ο γάμος και αυτόν επιθυμεί διακαώς, μετά τον χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Χιου Γκραντ. Για να μην τα πολυλογώ, οι τελευταίες φήμες θέλουν την Χάρλεϊ έγκυο και στην είδηση αυτή έρχεται να κολλήσει το θέμα....γάμος!

Ο εδώ και ενάμιση χρόνο σύντροφός της, ο Ινδός μεγιστάνας (σιγά μην έκανε το παιδί ενός εκπροσώπου της φτωχολογιάς) Αρουν Ναγιάρ είναι διατεθειμένος να παντρευτεί τη Λιζ. Συγκεκριμένα, με το που άκουσε ότι η καλή του είναι έγκυος, πέταξε και το...τουρμπάνι του από χαρά. Σε αντίθεση με τον πατέρα του πρώτου της παιδιού, τον Στίβεν Μπινγκ, ο οποίος με το που άκουσε τα περί εγκυμοσύνης, άρχισε το...κατοστάρι. Με το Ναγιάρ, η Λιζ δεν έχει να φοβάται για δικαστήρια και αναγνωρίσεις. Πάντως, ημερομηνία για γάμο δεν έχει ορισθεί καθότι είναι νωρίς ακόμα.

Άντε να φύγει το άγχος της γυναίκας.