Θεοφάνους - Μουρατίδης: μία κόντρα με πολύ ψωμί!

01.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η τηλεοπτική αποκάλυψη της φετινής χρονιάς είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Θεοφάνους. Ποιος θα περίμενε ότι ο συνθέτης άθελα του (μπορεί και εσκεμμένα) θα χειριζόταν το τηλεοπτικό προϊόν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η τηλεοπτική αποκάλυψη της φετινής χρονιάς είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Θεοφάνους. Ποιος θα περίμενε ότι ο συνθέτης άθελα του (μπορεί και εσκεμμένα) θα χειριζόταν το τηλεοπτικό προϊόν καλύτερα απ’ όλους κι εκεί που έλεγε ότι το X Factor δεν είναι... Fame Story, ο ίδιος έχει μετατρέψει τα Live του σε live του Fame Story. Με το Νίκο Μουρατίδη είναι «σφαγμένοι» και πια το έχουμε εμπεδώσει.

Πριν από δύο εκπομπές οι δυο τους είχαν μετατρέψει τα παρασκήνια σε ρινγκ και στο τελευταίο Live είδαμε τα αποτελέσματα της «σφαγής». Μήτε που γύρισε ο ένας να κοιτάξει τον άλλον, ενώ με κάθε ευκαιρία πέταγαν «φαρμάκια» ή «ταβανόπροκες». Εννοείται πως ο Θεοφάνους κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού έχει καταφέρει τον πάλι ποτέ κακό κριτή Μουρατίδη να τον μετατρέψει σε «Νίκος ο γλυκούλης»!

Αν και ο Μουρατιδης προσπαθεί να... ανακάμψει και να βρει τον παλιό κακό εαυτό του. Και τη νύφη την πλήρωσαν τα «Κόκκινα χαλιά» για τους οποίους είπε: «Ξεκίνησαν ως Κόκκινα χαλιά και είναι... Κόκκινα χάλια». Ουπς, say it again. Να το ακούσει ο Θεοφάνους και να γίνει το έλα να δεις. Όπως κι έγινε δηλαδή. Πάντως, σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» ο συνθέτης παραδέχτηκε ότι ήταν υπερβολικός με την Κατερίνα Γκαγκάκη, αποκαλύπτοντας ότι της ζήτησε συγνώμη για τα σχόλια του. Όχι, στον Μουρατίδη δεν ζήτησε συγνώμη. Μη μου πεις ότι περιμένεις να το κάνει.