Ριάλιτι η ζωή της Τζούλιας;

01.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν είναι αλήθεια αυτό που διάβασα, τότε αγαπημένε μου ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Η Τζούλια Αλεξανδράτου σκέφτεται να κάνει ριάλιτι τη ζωή της και να προβάλλεται σε 24ωρη βάση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είναι αλήθεια αυτό που διάβασα, τότε αγαπημένε μου ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Η Τζούλια Αλεξανδράτου σκέφτεται να κάνει ριάλιτι τη ζωή της και να προβάλλεται σε 24ωρη βάση από την τηλεόραση. Αυτό που ήθελε να κάνει κάποτε ο Γιάννης Φλωρινώτης με την φαμίλια του, αλλά έμεινε στα σχέδια διότι στην τελική κανέναν δεν ενδιέφερε.

Με την Τζούλια είναι άλλο πράγμα. Με το που άρχισε να κυκλοφορεί ότι η Αλεξανδράτου σκέφτεται σοβαρά την πρόταση, τα αρσενικά του τόπου μουρλάθηκαν. Με μεγάλη αγωνία περιμένουν να μάθουν αν ισχύει το δημοσίευμα, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι με την Τζούλια θα είναι και ο αρραβωνιαστικός της, Μισέλ.

Χμ. Η ιδέα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μισέλ και Τζούλια 24 ώρες το 24ωρο. Φαντάσου τι έχει να γίνει. Βλέπω, όλους τους ματάκηδες και μπανιστιρτζήδες του Λυκαβηττού και των λοιπών περιοχών να αφήνουν τους λόφους και να πιάνουν θέση στον καναπέ. Γιατί μεταξύ μας, καλύτερο μπανιστήρι από τη ζωή της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν υπάρχει. Κι αν κρίνουμε από κάποια βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο - που όμως το μοντέλο/τραγουδίστρια λέει ότι είναι ψεύτικα - και δείχνουν την Τζούλια να κάνει στριπτίζ σε πρώην φίλο της, τότε είμαστε πια σίγουροι ότι τέτοιο ριάλιτι δεν θα έχει ξαναπεράσει. Αρκεί, όμως, να ισχύει το δημοσίευμα.