"Καρβέλα φοβού τις κάμερες"!

01.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ιησούς νικά και όλες τις κάμερες σκορπά». «Φτου, φτου πίσω μου σε έχω κάμερα». Την Παρασκευή το πρωί ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια πήγαν μέχρι την Ευελπίδων για να καταθέσουν μήνυση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ιησούς νικά και όλες τις κάμερες σκορπά». «Φτου, φτου πίσω μου σε έχω κάμερα». Την Παρασκευή το πρωί ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια πήγαν μέχρι την Ευελπίδων για να καταθέσουν μήνυση για το γνωστό επεισόδιο στην Βάρης - Κορωπίου, αλλά φευ το ζευγάρι των «επαναστατών» δεν είχε εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εφόδια. Που είναι σκόρδα, μάτια, χάντρες θαλασσιές, λιβάνι και άλλα τέτοια που διώχνουν μακριά τις κακές κάμερες.

Έτσι, οι δυο τους με το που είδαν ότι στα δικαστήρια είχαν πάρει θέση οι τηλεοπτικές κάμερες, άλλαξαν γνώμη και δρόμο κι αντί να καταθέσουν τη μήνυση, έφυγαν για το σπίτι τους. Οι «επαναστάτες» μήτε που θέλουν τις κάμερες και αυτό είναι... γούστο και καπέλο τους. Αααα. Εξάλλου, τις επόμενες μέρες μετά τη σύλληψή τους, είχαν τόση έντονη τηλεοπτική παρουσία, που τώρα μάλλον δεν θέλουν κι... άλλο κάρβουνο!

Μεταξύ μας, αυτή τη φορά δεν χάσαμε και τίποτε. Το καλό, που ήταν ο Καρβέλας και η Αννίτα με χειροπέδες, το είδαμε. Έτσι, τη μήνυση θα καταθέσει γι’ αυτούς ο δικηγόρος τους, Βασίλης Χειρδάρης. Αυτή δεν θα στρέφεται κατά συγκεκριμένων προσώπων, αλλά θα είναι θεσμική. Που αν κατάλαβα καλά, θα είναι εναντίον των αστυνομικών για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.