Δύσκολες ώρες για τον Γεωργούλη!

13.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάει ο Αλέξης Γεωργούλης, αφού πριν δύο εβδομάδες έχασε τον πατέρα του. Η περιπέτεια του γνωστού ηθοποιού ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, όταν ειδοποιήθηκε από την οικογένεια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει ο Αλέξης Γεωργούλης, αφού πριν δύο εβδομάδες έχασε τον πατέρα του. Η περιπέτεια του γνωστού ηθοποιού ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, όταν ειδοποιήθηκε από την οικογένεια του ότι ο πατέρας του πάσχει από την επάρατη νόσο. Ο ηθοποιός, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αμερική για σπουδές και την προώθηση της καριέρας του στο εξωτερικό, ήρθε αμέσως στην Ελλάδα για να συμπαρασταθεί στον πατέρα του και την οικογένεια.

Ωστόσο, εκείνος έχασε τη μάχη και οι δικοί του ειδοποίησαν τον Αλέξη να επιστρέψει πίσω. Αυτός ήρθε αμέσως, ενώ επιθυμία του ήταν η κηδεία να μην πάρει δημοσιότητα και για το λόγο αυτό ειδοποίησε μόνο στενούς φίλους του και όχι «επώνυμους». Η κηδεία έγινε στη Λάρισα, ενώ ο ηθοποιός πριν λίγες μέρες επέστρεψε και πάλι στην Αμερική, όπου θα μείνει γι’ αρκετούς μήνες.