Το "Παρελθόν" της Βίσση!

30.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τετάρτη απόγευμα και ξέχασα καφέδες, φίλους και λοιπές δραστηριότητες για να συντονιστώ στο ραδιόφωνο και να ακούσω σε πρώτη μετάδοση το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τετάρτη απόγευμα και ξέχασα καφέδες, φίλους και λοιπές δραστηριότητες για να συντονιστώ στο ραδιόφωνο και να ακούσω σε πρώτη μετάδοση το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση. Γιατί πρώτα σου βγαίνει το χούι (Βισσικιά μέχρι το κόκαλο) και μετά η ψυχή. Η «Απόλυτη» επέστρεψε δισκογραφικά και το γεγονός αυτό είναι σημαντικό για έναν ακόμη λόγο: είναι η πρώτη δουλειά που δεν την υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας!

Στην Μ.Κ εποχή η Βίσση επιχειρεί στροφή, αλλά είναι αλήθεια πως το «Παρελθόν» δεν το λες και... στροφή 180ο. Τα λόγια, όμως, είναι «μαχαίρι» κι άμα σου αρέσει η ίντριγκα και το σκάνδαλο, μπορείς να πεις ότι το εν λόγω τραγούδι είναι... Special αφιερωμένο. «Με γεμάτες μπαταρίες ξεκινάω απ’ το μηδέν. Οι παλιές μου ιστορίες είναι στάχτες που δεν καιν’. Το παρελθόν μου απόψε διαγράφω και πετάω, βλέπω ψηλά. Τώρα ζω, αναπνέω υπάρχω...».

Ντιν νταν, ντιν νταν. Το «Παρελθόν» ακούγεται στην ταινία «Bank Bang» και το βίντεο κλιπ ήδη γυρίστηκε με τους συντελεστές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία τους με την «Απόλυτη» και το πόσο σταρ είναι. Έεελα. Η Βίσση αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει (επιτέλους) και στο επόμενο διάστημα ξεκινάει τις πρόβες για τις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα» τον Ιανουάριο.