Το δώρο - συγνώμη της Ναταλίας στον Τσαλίκη!

30.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Δεν τελειώνει μια φιλία έτσι απλά, μία επιπολαιότητα δε σκοτώνει μία κουμπαριά». Το περασμένο Σάββατο είχαμε ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Γιώργο Τσαλίκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν τελειώνει μια φιλία έτσι απλά, μία επιπολαιότητα δε σκοτώνει μία κουμπαριά». Το περασμένο Σάββατο είχαμε ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Γιώργο Τσαλίκη, όταν η πρώτη έδειξε στην εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά» φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του, όπου εκείνη ήταν νονά, προκαλώντας την οργή του Τσαλίκη.

Εκείνος, εκνευρισμένος με την ενέργεια της για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν τα «έσουρνε» στην κολλητή του κι αν τον άκουγες, έλεγες ότι οι δυο τους μήτε που θα μιλήσουν ξανά. Αλλά άμα υπάρχει αγάπη καμία παρεξήγηση δεν σκιάζει τέτοια κουμπαριά. Η Ναταλία κατάλαβε το λάθος της και προσπάθησε να το επανορθώσει με ένα δώρο/ έκπληξη στον Γιώργο. Εννοείται καλύτερο από εκείνο που του έκανε στην εκπομπή της και σίγουρα όχι... επικίνδυνο.

Έστειλε, λοιπόν, στον αοιδό και τη σύζυγό του την Δευτέρα (που ήταν και η επέτειος του γάμου τους) δύο ποδήλατα με μία μεγάλη συγνώμη, που άθελα της τους δημιούργησε πρόβλημα. Τα ποδήλατα ήταν συμβολικά, αφού τελείωνε την αφιέρωση με τη φράση: «Η κουμπάρα σας που σας κάνει τη ζωή ποδήλατο»! Και ο Τσαλίκης, όμως, μετάνιωσε για όσα της έσουρε και στην «Πρωινή Μελέτη» ξεκαθάρισε πως η φιλία τους δεν χαλάει τόσο απλά και για ασήμαντη αφορμή.