Επιστρέφει στην Ελλάδα η Καλομοίρα;

30.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που νομίζαμε ότι η Καλομοίρα έριξε μαύρη πέτρα στην Ελλάδα και την εγχώρια showbiz μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει την επιστροφή της! Να πω ότι δεν χάρηκα με τα νέα, ψέματα θα είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που νομίζαμε ότι η Καλομοίρα έριξε μαύρη πέτρα στην Ελλάδα και την εγχώρια showbiz μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει την επιστροφή της! Να πω ότι δεν χάρηκα με τα νέα, ψέματα θα είναι. Αλλά τι έγινε και το Καλομοιράκι άλλαξε γνώμη εκεί που δήλωνε απογοητευμένη με τα όσα έζησε στην Ελλάδα και από τον τρόπο που της φέρθηκαν; Της έγινε πρόταση να γίνει και αυτή παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η Καλομοίρα θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου reality του Alpha, «Big in Japan», αφού οι άνθρωποι του σταθμού στο πρόσωπό της είδαν την καλύτερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν. Η 23χρονη αοιδός αν και βρισκόταν στην Αμερική (ετοιμάζεται και για γάμο) και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας φάνταζε δύσκολο, είπε το «ναι» αφού βρήκε την πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα.

Ε όσο να κάνει.... άλλο η νύχτα κι άλλο ένα reality που μάλιστα για δύο ολόκληρους μήνες θα βρίσκεται στην Ιαπωνία για γυρίσματα. Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, μόνο η Καλομοίρα ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι πιθανόν να βρίσκεται στην Ελλάδα σε τέσσερις μήνες. Και κάπου εκεί υπολογίζουν στην Κάντζα να βγει το παιγνίδι. Πάντως, αν ισχύει η συμφωνία, στον Alpha έχουν κάνει... super deal και με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε την επιστροφή. Τώρα για τα της παρουσίασης, θα τα σχολιάσω στην ώρα της. Σημασία έχει να γυρίσει πίσω η Καλομοίρα, που είναι αλήθεια μας έλειψε πολύ.