Ο "Μαυροτσούκαλος"... έφαγε τον Sakis!

29.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον Γιάννη Μπέζο δεν τον σκιάζει Sakis κανείς κι εκεί στο Mega συνεχίζουν να είναι... «Ευτυχισμένοι μαζί»! Και γιατί να μην είναι, όταν το σήριαλ του Μεγάλου καναλιού στη δεύτερη χρονιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον Γιάννη Μπέζο δεν τον σκιάζει Sakis κανείς κι εκεί στο Mega συνεχίζουν να είναι... «Ευτυχισμένοι μαζί»! Και γιατί να μην είναι, όταν το σήριαλ του Μεγάλου καναλιού στη δεύτερη χρονιά προβολής του συνεχίζει να κάνει μεγάλα νούμερα. Τα 40αρια κάθε Παρασκευή έχουν την τιμητική τους και το αυτό συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, παρόλο που απέναντι ήταν το πρώτο Live του «X - Factor» με παρουσιαστή τον Sakis Ρουβά.

Όπως αποδείχθηκε οι φαν του «Διονύση Μαυροτσούκαλου» είναι περισσότεροι από τις «Ρουβίτσες», αφού το σήριαλ στη μία ώρα προβολής του έκανε τηλεθεάση μέχρι και 41%. Το «X - Factor» σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά με τηλεθέαση μέχρι και 29.8%, αλλά δυστυχώς για τον Ρουβά το βράδυ της Παρασκευής είχε να αντιμετωπίσει το άλλο «μεγαθήριο» του Mega, την «Πολυκατοικία», η οποία έκανε επίσης μεγάλα νούμερα, φθάνοντας μέχρι και 36,2%.

Η μόνη που τα βρήκε δύσκολα με τον Ρουβά τελικά ήταν η Αγγελική Νικολούλη, η οποία όση ώρα προβαλλόταν το σόου του ΑΝΤ1 ήταν αρκετά πίσω από τα νούμερα, που έκανε κάθε Παρασκευή. Άπαξ και τελείωσε, όμως, το «X - Factor» ανέβασε στροφές στα μηχανάκια της AGB.