"Χάνει στα επαγγελματικά, κερδίζει στην αγάπη"!

29.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη», αλλά στην περίπτωση της Ευαγγελίας Αραβανή μπορούμε να πούμε «όποιος χάνει στα επαγγελματικά, κερδίζει στην αγάπη».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη», αλλά στην περίπτωση της Ευαγγελίας Αραβανή μπορούμε να πούμε «όποιος χάνει στα επαγγελματικά, κερδίζει στην αγάπη». Γιατί, βλέπεις το γνωστό μοντέλο που από πέρυσι κάνει προσπάθειες σε ρόλο παρουσιάστριας, δεν τα βρίσκει ρόδινα και η εκπομπή που ξεκίνησε να παρουσιάζει στον Alpha, κόπηκε μία ώρα αρχύτερα.

Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά όταν έφυγε από το πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου να άνοιξε μόνη της πανιά και να τα καταφέρνει μια χαρά, δε συμβαίνει το ίδιο με την Ευαγγελία. Η περσινή συμπαρουσιάστρια του «Άρνι» ξεκίνησε φέτος την εκπομπή «Τα SpyTV» αλλά φευ μόνο μία φορά βγήκε στον αέρα. Τα νούμερα που έφερε ήταν όχι μόνο απογοητευτικά, αλλά «αόρατα» για εκείνη τη ζώνη και οι άνθρωποι του καναλιού με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς... τυμπανοκρουσίες έκοψαν αθόρυβα την Αραβανή.

Λογικά, το μοντέλο θα πρέπει να νιώθει μια στεναχώρια που δεν της βγήκε η απόπειρα, αλλά και πάλι δεν τα βάφει μαύρα. Γιατί, είπαμε «όποιος χάνει στα επαγγελματικά, κερδίζει στην αγάπη» και η Ευαγγελία αυτή την περίοδο διανύει ευτυχισμένες μέρες στο πλευρό του Σέρου Μύρτα. Μέχρι που θα ήθελε να αποκτήσει το παιδί του, αφού ο επιχειρηματίας έχει όλες τις προϋποθέσεις. Όσο για τη συγκατοίκηση μάλλον είναι στα επόμενα σχέδια τους.