"Κι από παρουσίαση... χαμόγελο ο Sakis"!

29.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, η Κάτια Ζυγούλη μας «έκανε» τη χάρη και δεν γέννησε την περασμένη Παρασκευή, οπότε είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον αγαπημένο της, Sakis Ρουβά σε ρόλο παρουσιαστή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, η Κάτια Ζυγούλη μας «έκανε» τη χάρη και δεν γέννησε την περασμένη Παρασκευή, οπότε είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον αγαπημένο της, Sakis Ρουβά σε ρόλο παρουσιαστή. Χμ. Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι και το αυτό ισχύει στην περίπτωση του Ρουβά, ο οποίος στο πρώτο Live του X Factor, δεν κατάφερε να μας πείσει ότι είναι και παρουσιαστής! Η θεϊκή ομορφιά του είναι δεδομένη, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό.

Εξάλλου, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και το χαμόγελο Colgate του Sakis, που απλόχερα σκορπούσε κάθε στιγμή αμηχανίας, δεν είναι αρκετό για να σώσει την κατάσταση. Βέβαια, ήταν το πρώτο Live του αοιδού, αλλά και πάλι... η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Τα σαρδάμ του ήταν πολλά, οι ατάκες του φτωχές, υπήρχαν στιγμές που έκανε μεγάλες παύσεις και γενικά ήταν άνευρος, στημένος και αμήχανος. Αλλά πάντα όμορφος.

Η κριτική επιτροπή είναι αλήθεια πως δεν τον βοήθησε να χαλαρώσει λίγο και όταν το έκαναν αυτό, πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο. Η παρουσίαση δεν είναι στα ατού του καλλιτέχνη και αυτό δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε να είμαστε σε όλα καλοί και ο Sakis φαίνεται πως αυτό δεν το έχει. Ωστόσο, στο πρώτο Live του Χ Factor η γενική εικόνα δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν θύμιζε σόου, η επιτροπή παρά ήταν καλή (σε σημείο που την έλεγες γλυκανάλατη), δεν ακούσαμε και τις καλύτερες ατάκες, ενώ έλειπαν τα στοιχεία που είχαν τα live των περασμένων ριάλιτι (Fame Story κ.λ.π). Και είχαμε τον Sakis να λέει ξανά και ξανά ότι πρόκειται για το «καλύτερο σόου του πλανήτη»; Πού;