"Της κουμπάρας η μαχαιριά"!

29.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τους κουμπάρους, Ναταλία Γερμανού και Γιώργο Τσαλίκη και για τρεις μέρες μας απασχόλησε τα μάλα η περίπτωση τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τους κουμπάρους, Ναταλία Γερμανού και Γιώργο Τσαλίκη και για τρεις μέρες μας απασχόλησε τα μάλα η περίπτωση τους. Για να μη σου πω τι αγωνία είχαμε αν οι δύο κολλητοί τα «σπάσουνε» και στο τέλος γίνουνε... από δυο χωριά χωριάτες κι από εκεί πάει η κουμπαριά τους. Εννοείται πως μεγαλύτερη αγωνία είχε το Star, που για μία ευχή πήγε στον Τσαλίκη κι έβγαλε θε-μα-τα-ρα!

Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Το περασμένο Σάββατο η Ναταλία είχε καλεσμένο τον κουμπάρο της και με αφορμή τα γενέθλια του, είπε να του κάνει κι ένα δώρο - έκπληξη! Έδειξε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του, νονά του οποίου είναι η ίδια. Τις είδε ο Τσαλίκης και του ήρθε ταμπλάς, αφού δεν θέλει με τίποτε να εκθέτει τα παιδιά του στη δημοσιότητα. Με τη σύζυγό του δεν έχουν δείξει φωτογραφίες τους, ενώ για να μην τα δει ο τηλεοπτικός φακός, δεν τα παίρνουν ούτε σε μία βάφτιση της Μενεγάκη. Και η κουμπάρα του, χωρίς να τον ρωτήσει, έδειξε φωτογραφίες.

«Τι κάνεις εκεί» τη ρώτησε και η ενόχληση του ήταν έντονη. Στο κρανίο τα είχε πάρει, αλλά κρατήθηκε και δεν είχαμε Live τσακωμό,. Τι κρίμα! Μετά η Ναταλία δικαιολογώντας τον τίτλο της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» του έκανε διάφορες ερωτήσεις περί σεξ, όπως «Τι κάνει με τη γυναίκα του», αν ενοχλείται όταν φωνάζει ο γείτονας στο σεξ. Ρωτάνε έναν οικογενειάρχη Ναταλάκι μου τέτοια πράγματα; Πιπέρι στο στόμα. Αυτά είναι για εμάς τους λεύτερους.

Η εκπομπή τελείωσε και το ίδιο βράδυ η κάμερα του Star πήγε στο κέντρο που άδει ο Γιώργος για να του ευχηθούν. Δώρο δεν του πήγαν, αλλά δεν πειράζει, τους έκανε εκείνος, αφού ξεσπάθωσε εναντίον της κουμπάρας του. Βούτυρο στο ψωμί για το κανάλι, που τις επόμενες μέρες είχαν αυτό το θέμα, ενώ ο αοιδός βγήκε την Δευτέρα στην Μελέτη και προσπάθησε να μαζέψει τα νεύρα του και όσα είπε για την Γερμανού. Τώρα αν το θέμα έληξε εδώ, θα δείξει σύντομα. Αλλά είναι κρίμα να χαλάσει μια τέτοια κουμπαριά, γιατί «Ο κουμπάρος ο τέλειος, ο κουμπάρος ο σωστός θα πρέπει να είναι και λίγο... υπομονετικός»!