Χώρισαν Αλιμπέρτη - Παρθένης;

29.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κρίση είναι θα περάσει (πάλι;) ή αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός; Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρίση είναι θα περάσει (πάλι;) ή αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός; Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν χωρίσει εδώ και λίγες μέρες. Σε βλέπω να γελάς πονηρά και υποψιάζομαι πού πάει το μυαλό σου! Και το δικό μου πονηρό μυαλό προς τα εκεί πήγε κι ας είναι καλά η... AGB που μας έχει κάνει όλους καχύποπτους.

Αλλά όχι πρέπει να είμαστε σοβαροί και να... συνδράμουμε στις δύσκολε στιγμές που περνάει ένα ζευγάρι, το οποίο ερωτεύθηκε σφόδρα κι έφθασε πολύ κοντά στην πόρτα της εκκλησίας. Και απ’ ότι λένε τα δημοσιεύματα, αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που η σχέση τους περνάει για ακόμη μία φορά κρίση, που ίσως να είναι και η πιο σοβαρή. Βλέπεις, ο Αλέξανδρος ήθελε πολύ να παντρευτεί την αγαπημένη του και της είχε κάνει και πρόταση γάμου, αλλά εκείνη δεν έλεγε... «να βάλει τα πόδια της».

Μια δυο τρεις, μάλλον ο Παρθένης δεν άντεξε άλλο και ξεκίνησαν τα προβλήματα. Η απόφαση να χωρίσουν πάρθηκε πριν λίγες μέρες, ενώ το μοντέλο/ηθοποιός έχει φύγει από το σπίτι της Αλιμπέρτη, στη Βουλιαγμένη. Αν ο χωρισμός είναι οριστικός θα δείξει, αφού και πέρυσι είχαν περάσει ανάλογη φάση και τα ξαναβρήκαν. Κι έβλεπα την Σοφία να είναι μέσα στο νεύρο στο «Καλομελέτα κι έρχεται», αλλά έλεγα ότι θα οφείλεται στα νούμερα και τη Ναταλία Γερμανού. Φευ, όμως. Οικογενειακά ήταν τα προβλήματα. Πάντως, η εκπομπή της έχει ανακάμψει και το περασμένο Σάββατο πέρασε ξανά μπροστά. Και μόλις μάθαμε για τον χωρισμό.