Χωρίζουν Καστίγιο και Γεωργάτος;

27.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή περίοδο στη showbiz ο κόσμος ή που θα περιμένει παιδί ή που θα χωρίζει. Μία μέση λύση μάλλον δεν υπάρχει κι ευτυχώς που έγινε και ο γάμος της Μιμής Ντενίση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή περίοδο στη showbiz ο κόσμος ή που θα περιμένει παιδί ή που θα χωρίζει. Μία μέση λύση μάλλον δεν υπάρχει κι ευτυχώς που έγινε και ο γάμος της Μιμής Ντενίση. Μία όαση ήταν, έχω να πω. Αυτή φορά έχω να σου γράψω για χωρισμούς και για τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία. Βέβαια, κάποιες ιστορίες μπορεί και να είναι φήμες, κάποιες άλλες όμως μάλλον είναι... λυπηρή πραγματικότητα.

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το Νέρι Καστίγιο να βρίσκεται κοντά στον χωρισμό με τη σύζυγό του, Μαριάννα. Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό μένει χωριστά, αφού η πρώην αοιδός έχει μετακομίσει με τα παιδιά. Εκείνος, πάλι, προτιμά τις μοναχικές εξόδους ή παρέα με καλούς φίλους. Καστίγιο και Σταματοπούλου είναι μόλις τρία χρόνια μαζί, ενώ πριν λίγο καιρό γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί τους.

Ωστόσο, τα προβλήματα υπήρχαν, ειδικά μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε βρετανική εφημερίδα και απαθανάτιζαν το γνωστό ποδοσφαιριστή με νεαρό μοντέλο σε λιμουζίνα. Η Μαριάννα τότε ήταν έγκυος στην πρώτη τους κόρη, αλλά έδωσε άφεση αμαρτιών στον καλό της και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν. Μάλλον, όμως, το γυαλί είχε ραγίσει και το ζευγάρι δυσκολεύτηκε να το κολλήσει ξανά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες.

Για κρίση και στον γάμο του Γρηγόρη Γεωργάτου μιλάνε οι φήμες, όπου σύμφωνα με αυτές ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, Γεωργία εδώ και λίγο καιρό μένουν χωριστά. Εκείνη επίσης μετακόμισε στο πατρικό της με τον γιο τους, ενώ εκείνος βγαίνει παρέα με τον Καστίγιο, που είναι και κουμπάρος του. Σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα μπορεί και να μην είναι τόσο δυσοίωνα, αφού ο χωρισμός είναι μία δοκιμαστική λύση για να ξεπεράσουν την κρίση. Αλλά να μου πεις: «Όποιος φεύγει από σπίτι, πότε ξαναγυρίζει»;