Η αυγομάντισσα προβλέπει για το 2004!

22.12.2003
Τι έλεγε το άσμα της Γλυκερίας; "Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες να δω που έτρεχες όλες τις νύχτες". Ε, έτσι κι εγώ όπως κάθε χρόνο πήγα σε χαρτορίχτρες, καφετζούδες και αυγομάντισσες προκειμένου να μου πουν τα μελλούμενα του 2004.
Τι έλεγε το άσμα της Γλυκερίας; "Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες να δω που έτρεχες όλες τις νύχτες". Ε, έτσι κι εγώ όπως κάθε χρόνο πήγα σε χαρτορίχτρες, καφετζούδες και αυγομάντισσες προκειμένου να μου πουν τα μελλούμενα του 2004. Ιδού τι μου αποκάλυψαν

Ιανουάριος
Δυναμικά θα μπει ο μήνας αυτός και μαζί του θα φέρει τον πελαργό. Η Τζένιφερ Λοπέζ ανακοινώνει πως είναι έγκυος και τα παπαράτσι στήνουν ολόκληρο "πανηγύρι", προκειμένου να απαθανατίσουν τρυφερές στιγμές μητρότητας (όπως όταν κάνει εμετό η αοιδός). Αν ωστόσο περιμένεις πως θα γίνει γάμος, απατάσαι, διότι Λοπέζ και Αφλεκ είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Ο Μπεν δε θέλει παιδί, ενώ πιστεύει πως η αγαπημένη του έμεινε έγκυος για να τον τυλίξει. Οι τσακωμοί τους θα είναι ιστορικοί και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος Χουλιγουντιανός. Εννοείται, πως η καριέρα του Αφλεκ θα κάνει ελεύθερη πτώση αλά Χρηματιστήριο Αθηνών καθότι το προφίλ του άκαρδου γκόμενου δεν έχει πέραση.

Φεβρουάριος
Η μεγάλη στιγμή που περιμέναμε ήρθε... Ο Ντέμης Νικολαίδης και η Δέσποινα Βανδή κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Κι εδώ τα παπαράτσι αναλαμβάνουν ριψοκίνδυνες αποστολές, όπου από αέρος, θαλάσσης και γειτονικής ταράτσας στη Φιλοθέη προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφία τη μικρή. Ωστόσο, το hot της ιστορίας είναι η κουμπαριά. Τη μικρή θα βαφτίσει η Άννα Βίσση, η οποία έχει τάμα μες στη χρονιά να γίνει πνευματική μάνα και το μόνο εύκαιρο μωρό είναι της Βανδή. Α ναι, είναι και η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου αλλά αυτή την καπάρωσαν στο τσακ η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Νίκος Κακαουνάκης. Είπαμε, το ολυμπιακό 2004 είναι έτος...πολιτισμού!

Μάρτιος
Το Ολυμπιακό πνεύμα έχει επηρεάσει και την αλλοδαπή. Απόδειξη; Η Νικόλ Κίντμαν. Η διάσημη ηθοποιός αποφασίζει τελικά να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Λένι Κράβιτς παρ' όλες τις φήμες κι ενδείξεις πως ο ροκάς είναι κομμάτι μουρντάρης. Ο γάμος θα γίνει στα Φίτζι και άκουσον, άκουσον. Κουμπάρος θα είναι ο Τομ Κρούζ, ο οποίος έχει εξελιχθεί πιο "αυτοκόλλητος φίλος" απ' ότι ο Καρβέλας με τη Βίσση. Εννοείται πως στο γάμο θα είναι και η Πενέλοπε Κρουζ, η οποία μάλιστα θα έχει συμπρωταγωνιστικό ρόλο: θα είναι το κορίτσι που θα κρατάει το καλαθάκι με τα ροδοπέταλα. Γενικά, θα είναι ένας γάμος με καλεσμένους όλους τους πρώην κι όσους έχουν κάνει σύντομα περάσματα από τη ζωή του ζεύγους! Λέγε με Ράσελ Κρόου, Τζουντ Λο, Τζορτζ Κλούνει, Μίμι Ρότζερς, ο Mr. Gay και διάφοροι άλλοι.

Απρίλιος
Επειδή πρόκειται για το μήνα των Εθνικών μας εκλογών μη νομίζεις πως δεν έχουμε ένα gossip interest. Η Άντζελα Γκερέκου σαρώνει στην Κέρκυρα, όπου αναδεικνύεται πρώτη σε ψήφους. Οι πόρτες της Βουλής ανοίγουν για να υποδεχτούν το πουλέν του Κοινοβουλίου, τη στιγμή που οι πόρτες στη μεζονέτα της Γλυφάδας κλείνουν πίσω της. Βλέπεις, από τη μέρα που ασχολήθηκε με την πολιτική ο γάμος της με τον Τόλη Βοσκόπουλο περνάει κρίση, ο οποίος αγανακτισμένος για την αδιαφορία της γαλανομάτας μάγισσας του, της βάζει το μεγάλο δίλημμα. Ή η πολιτική ή εγώ! Άντε τώρα να διαλέξει το...καθαρόαιμο πολιτικόν ζώον!

Μάιος
Ο μήνας αυτός θα συνταράξει το Πανελλήνιο και η πένα ημών των...gossiπάδων θα πάρει φωτιά. Ο λόγος; Η ξαφνική εγκυμοσύνη της Δήμητρας Ματσούκας, όπου αν πιστέψουμε τα λεγόμενά της ή συνέλαβε μυρίζοντας τον κρίνο ή τη λυπήθηκε κάποιος πελαργός και της έφερε ένα μωρό. Το ερώτημα "Τίνος είναι το παιδί" θα μας απασχολήσει, ειδικά μετά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου: "δεν το έπιασε μαζί μου, αλλά θα σταθώ στο πλάι της". Οι πρώην "φίλοι" είναι παντού μαζί και η χαρτορίχτρα μου - που επίσης τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τίνος είναι το παιδί - συμφωνεί.... σαν πολύ Χόλιγουντ να γίναμε!

Ιούνιος
Υπόθεση από το Χόλιγουντ θα μας απασχολήσει το μήνα αυτό κι άσε με, διότι αν είναι αλήθεια θα σκάσω από τη στεναχώρια μου. Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, χρόνια εργένης, αποφάσισε να αφήσει την καλογερική και να παντρευτεί με μία αμερικανοτούρκα (εμείς οι Ελληνίδες τι του έχουμε;)! Οι γυναίκες του πλανήτη θα πλαντάξουν στο κλάμα (δεν χρειαζόταν αυγομαντική για να καταλάβουμε τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει ο γάμος), τη στιγμή που ο Κλούνεϊ ζει τον απόλυτο έρωτα με την εξ Αμερικής τουρκάλα. Η τυχερή είναι ταμίας σε φαστφουντάδικο (άμα η τύχη σου είναι τυφλή) και η γνωριμία τους έγινε εκεί που δουλεύει. Αχ, ρε Τζόρτζ πήγες για χάμπουργκερ και βγήκες παντρεμένος!

Ιούλιος
Πόσα θα έδινες για να δεις την Γωγώ Μαστροκώστα ντυμένη νυφούλα; Πως, δεκάρα τσακιστή; Όπως θες, πάντως, μες στο ντάλα κατακαλόκαιρο η Γωγώ θα παντρευτεί με τον Κώστα Σόμμερ. Επειδή, όμως, είμαστε προ της Ολυμπιάδας (κι έχουμε τρέξιμο πολύ) τα παιδιά δείχνουν μία ευαισθησία και παντρεύονται στην Ταϊλάνδη. Τα νέα του γάμου τα ανακοινώνουν άμα τη επιστροφή τους, όπου η νύφη δίνει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από την τελετή. Να σαι καλά Γωγούλα μου κι από μας....πάντα τέτοια. Δηλαδή, συγνώμη, ε...άντε και μανούλα!

Αύγουστος
Επιτέλους η Ολυμπιάδα ξεκινάει κι όλοι οι Έλληνες celebrities τρέχουν στα στάδια είτε ως εθελοντές (οι μισοί από αυτούς) είτε ως θεατές (οι πιο δευτεροκλασάτοι). Έτσι, κους κους δεν έχουμε. Ή μάλλον έχουμε (πω, ξεχάστηκα με την Ολυμπιάδα) η Τζένιφερ Λόπεζ φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι και στο πλευρό της βρίσκεται ποιος άλλος; Ο Μπεν Αφλεκ. Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και κάνει σχέδια γάμου. Αυτό με το "τρεις και την κακή τους τύφλα" το ξέρουνε στην αλλοδαπή;

Σεπτέμβριος
"Αχός βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια πέφτουν. Μήδε σε γάμο πέφτουνε, μήδε σε πανηγύρι. Στον ΑΝΤ1 πέφτουνε και η Ελένη κρατά το καρυοφύλλι". Λοιπόν, σύμφωνα με την αυγομάντισσα (μεγάλο τσακάλι την έκοψα) το μεγάλο μπαμ που ακουγόταν από πέρυσι, έγινε. Η Μενεγάκη αποτελεί παρελθόν από το κανάλι και τον Πρωινό Καφέ, στο οποίο οικοδέσποινα πια θα είναι η Νίκη Κάρτσωνα. Μη στεναχωριέσαι, η Ελένη δε μένει έτσι. Εξάλλου, είναι μικρή για να βάλει ποδιά και μαντήλι στο κεφάλι και να αρχίσει ξεσκόνισμα. Πηγαίνει σε άλλο μεγάλο κανάλι, του οποίου το πρωινάδικο ορφανεύει λόγω ανωτέρας βίας (κάτι για πελαργούς μίλαγε το αυγό). Κι όπως λέει η "προφητεία" θα σκίσει, διότι ναι μεν ο νέος είναι ωραίος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς...Νίκη μου!

Οκτώβρης
Ο μήνας αυτός είναι...μήνας Παπακαλιάτη. Μετά από ένα χρόνο περίπου αποχής από τα τηλεοπτικά και μη δρώμενα (μόνο σε κάτι θεατρικές πρεμιέρες τον βλέπαμε) ο Χριστόφορος επιστρέφει δριμύτερος, αλλά όχι ολοκαίνουργιος. Κάνει το back πάλι με το "Κλείσε τα μάτια", διότι όλο αυτό το διάστημα είχε μεγάλη έμπνευσή. Έτσι, στο νέο κύκλο ο τυφλός Στέφανος έχει βρει την όρασή του, αλλά έχει χάσει την ακοή του, διότι το καλοκαίρι είχε ένα ατύχημα με το σκάφος που είχε νοικιάσει για τις διακοπές με την Άννα. Ο Αλέξανδρος (Χριστόφορος) έχει πεθάνει, αλλά επιστρέφει ως φάντασμα - προστάτης της Χριστίνας. Αυτή, πάλι, απογοητευμένη από τη ζωή και τους άνδρες πήγε καλόγρια σε Καθολικό μοναστήρι (έχουν πιο ωραία, πιο αμερικάνικα και πιο τηλεοπτικά ράσα από τις Ορθόδοξες) για να επιστρέψει στα εγκόσμια και να ερωτευτεί την Κατερίνα. Ποια είναι αυτή; Η σύζυγος του gay αδελφού της, ο οποίος το έχει γυρίσει σε καθαρόαιμο αρσενικό. Η μάνα - πέτρα σκάνδαλο (Πέμυ Ζούνη) την έχει δει Φιλέας Φόνγκ, κάνοντας τον γύρο του κόσμου σε 80 επεισόδια!

Νοέμβρης
"Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ μιλάς για πράγματα μικρά". Η Έλλη Κοκκίνου (πρόσεξε οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική) βρίσκει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Η γνωριμία έχει ως εξής: η ΠΑΛΕΦΙΠ (σύνδεσμος του Παναθηναϊκού) κάνει γιορτή στο "Ρομέο", όπου άδει η Έλλη. Ο Κωνσταντίνου είναι επίτιμος καλεσμένος και η Κοκκίνου για να τιμήσει την παρουσία του, βγαίνει στην πίστα φορώντας τη φανέλα με το 19. Ο ποδοσφαιριστής όλο το βράδυ δεν παίρνει τα μάτια από πάνω της, αυτή του κάνει κάτι σκερτσάκια όλο τρέλα και η ανταλλαγή τηλεφώνων γίνεται πριν το ρολόι δείξει 4 το πρωί. Από κει και πέρα, τηλεφωνιούνται κάθε μέρα και οι αρχικές αμφιβολίες κι ενδοιασμοί της αοιδούς (η οποία είναι προσφάτως χωρισμένη) διαλύονται αμέσως και γίνονται ζευγάρι. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, ενώ σε μία θεατρική πρεμιέρα που πήγαν έγινε χαμός. Τι, κάτι σου θυμίζει; Όχι, βρε σύμπτωση είναι...

Δεκέμβριος
Το αυγό για το μήνα αυτό ήταν κλούβιο και η μάντισσα κομμάτι ταράχτηκε. Απ' ο, τι μου είπε ο μήνας θα είναι δύσκολος για τη show biz, όπου θα έχουμε πολλά διαζύγια, χωρισμούς, καβγάδες και....άστα να πάνε γενικώς!


Ίδωμεν!!!