Gossip 2003!

22.12.2003
"Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με κουτσομπολιά πολλά". Το 2003 σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά, προτού όμως μας αφήσει, ας θυμηθούμε τα πιο σημαντικά κους κους της χρονιάς!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ιανουάριος:
τον μήνα αυτό συνέβησαν λίγα πράγματα αλλά καλά. Η Αθηνά Ωνάση ενηλικιώθηκε, οπότε η διαχείριση της περιουσίας της περιήλθε στα χέρια της. Η Γωγώ Μαστροκώστα γνώρισε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του "Αλβανού" Κώστα Σόμμερ, ενώ η Κλόντια Σίφερ έγινε μάνα. Στο μεταξύ, βγαίνει στον αέρα η "Φάρμα των επωνύμων" όπου έχουμε την τύχη να δούμε την αοιδό Αντζυ Σαμίου να ποτίζει ραπανάκια.

Φεβρουάριος:
εδώ, η Αθηνά Ωνάση σφόδρα ερωτευμένη με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Νέτο κι ενήλικη πια εγκαταλείπει το σπίτι της για να μείνει με τον καλό της πότε στις Βρυξέλλες και πότε στη Βραζιλία. Κυκλοφορούν φήμες πως η Κάιλι Μινόγκ βγαίνει με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ (για το λόγο αυτό ο πρώην της κάνει σκηνικό σε δημόσιο χώρο) και η Νικόλ Κίντμαν με τον παντρεμένο συμπρωταγωνιστή της, Τζουντ Λο. Οι ONE είναι προ της διαλύσεως, τη στιγμή που ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χωρίζει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Μάρτιος:
τον μήνα αυτό, είχαμε επίσης λίγα πράγματα, που ήσαν και κομμάτι αδιάφορα. Η Άννα Βίσση έγινε μετά Βαΐων και κλάδων εθελόντρια του 2004 και η Γωγώ Μαστροκώστα τραβιόταν στα δικαστήρια για κάτι κουφώματα στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Κι όλα αυτά την ώρα που το σπιτικό της Τζούλια Ρόμπερτς περνούσε σοβαρή κρίση.

Απρίλιος:
ο μήνας αυτός είναι "μήνας συγκίνησης". Ο Ράσελ Κρόου παντρεύεται την Ντανιέλ Σπένσερ, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς γίνεται μάνα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποκαλύπτει επίσημα την κόρη του, ενώ η Σαμπρίνα τα φτιάχνει με τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Τζούλια Ρόμπερτς αποφασίζει να χωρίσει και η Ναταλία Γερμανού παίρνει διαζύγιο απόν Πέτρο Ίμβριο.

Μάιος:
η άνοιξη φεύγει και ο έρωτας έρχεται. Η Κάμερον Ντιάζ συνάπτει σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ (πρώην της Σπίαρς), η Ναταλία Γερμανού με τον Αλέξανδρο Παρθένη και το κορυφαίο όλων, ο Sakis Ρουβάς έχει δεσμό με την ασιάτισσα Ρεβέκα Γουάνγκ. Επίσης, ο Γιώργος Λιάνης παντρεύεται με την Κοραλία Καράντη.

Ιούνιος:
το γεγονός του μήνα αυτού είναι αναμφισβήτητα ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη που θα μας απασχολήσει για καιρό. Ωστόσο, λίγη από τη δόξα των παιδιών "κλέβει" ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατά το "ο γαμπρός το έσκασε" χωρίζει την Μαρία Μαγγίνα, λίγες μέρες πριν τον γάμο. Η Βάνα Μπάρμπα βαφτίζει την κόρη της και στην Ύδρα γίνεται του "κουτρούλη ο γάμος", αφού τσακώνεται με την κουμπάρα Ζωή Λάσκαρη. Την τελευταία στιγμή επιστρατεύεται ως νονά η Άννα Δρούζα.

Ιούλιος:
αν και στην καρδιά του καλοκαιριού έχουμε σημαντικά γεγονότα. Καταρχήν, η Δέσποινα Βανδή είναι έγκυος. Η Τζούλια Ρόμπερτς σώζει τον γάμο της, η Σάρον Στόουν χωρίζει, ενώ μετά από χρόνια η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αποφασίζουν να πάρουν και τυπικά διαζύγιο. Άσε, που βγαίνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και αποκαλύπτει πως δεν είναι παρθένα. Χαμός.

Αύγουστος:
και τα καλά γεγονότα συνεχίζονται. Ο Μπεν Άφλεκ απάτησε την Τζένιφερ Λόπεζ και πριν καταλάβουμε τη λογική των αρσενικών, έρχεται ο Ιθαν Χοκ να απατήσει την Ούμα Θέρμαν κι εμείς να...αποτελειωθούμε. Άσε το άλλο, η Νικόλ Κίντμαν βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο ασχημούτσικο πρόσωπο του Λένι Κράβιτς. Α, ο Χρήστος Δάντης χώρισε με την Κατερίνα Τοπάζη.

Σεπτέμβριος:
ένα ερώτημα μας απασχόλησε: έγινε ή όχι ρεζίλι η Δέσποινα Βανδή στην Γερμανία, στα πλαίσια της διεθνούς καριέρας της; Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ξανά μανά ερωτευμένος, αυτή τη φορά με την Λίτσα Γιαγκούση, ενώ χώρισαν Αφλεκ - Λοπέζ, δύο μέρες πριν τον γάμο τους. Ο Αλέκος Αλεξανδρής τρέχει στα δικαστήρια με την εν διαστάσει σύζυγο του, ενώ άγνωστοι βάζουν γκαζάκια στο σπίτι της Βίσση στην Εκάλη. Η Τατιάνα Στεφανίδου παντρεύτηκε με το Νίκο Ευαγγελάτο, η Ελένη Μενεγάκη βάφτισε τον γιο της και η Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς άναψαν φωτιές ανά τον κόσμο με το καυτό φιλί που έδωσαν στα MTV Awards.

Οκτώβριος:
Δεν άντεξαν πολύ καιρό μακριά και ο Μπεν Αφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ είναι και πάλι μαζί, κάνοντας εκ νέου σχέδια γάμου. Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατεβαίνει στις εκλογές για Κυβερνήτης της Καλιφόρνια και βγαίνει πανηγυρικά. Η Χάλεϊ Μπέρι μετά από το τόσο κέρατο χωρίζει με τον Έρικ Μπένετ (καιρός ήταν).

Νοέμβριος:
και πάμε στο μήνα των σκανδάλων. Ο Μάικλ Τζάκσον κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 12χρονου αγοριού και σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 10 χρόνια. Ένας πρώην μπάτλερ εμπλέκει τον πρίγκιπα Κάρολο σε ομοφυλοφιλικό σκάνδαλο με έναν άλλον μπάτλερ, ο οποίος μάλιστα είχε βιάσει τον ίδιο. Χαμός στο ίσωμα. Κι από τα σκάνδαλα, στον χωρισμό του Απόστολου Γκλέτσου με τη Λίτσα Γιαγκούση (και πάλι καλά που άντεξαν δύο μήνες) και στον ερχομό του γιου του Βαλάντη.

Δεκέμβριος:
η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοινώνει πως είναι έγκυος και στο καπάκι παντρεύεται τον καλό της Κρις Μάρτιν. Κυκλοφορούν φήμες πως ο Αλέξης Γεωργούλης έχει σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ η Ορθούλα - παίκτρια του Survivor - ξυλοκοπείται άγρια από άγνωστο άνδρα, κολλημένο με το παιγνίδι. Ο γάμος της Άντζελας Δημητρίου με το Νουράι Σαπουντζιάν αναβάλλεται λόγω πένθους (πέθανε ο πατέρας του).