Ποια ήταν η καστανή ύπαρξη δίπλα στον Ανδρέα;

13.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ποια είναι αυτή η καστανή, ποια είναι αυτή η νέα. Φίλη σου είναι ή γνωστή ή η νέα σου παρέα;». Τρεις ολόκληρους μήνες είχα να δω Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος το καλοκαίρι το πέρασε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ποια είναι αυτή η καστανή, ποια είναι αυτή η νέα. Φίλη σου είναι ή γνωστή ή η νέα σου παρέα;». Τρεις ολόκληρους μήνες είχα να δω Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος το καλοκαίρι το πέρασε εξ’ ολοκλήρου στην Μήλο και δεν σου κρύβω ότι λίγο έλειψε να πάθω... Mikroutsiko sick! Ναι, ναι μη γελάς καθόλου. Άρχισε και η τηλεοπτική σεζόν, που φέτος δεν περιλαμβάνει Ανδρέα και αυτή «νοσταλγία» ήρθε και θέριεψε.

Κι εκεί, που πήγαινα να το πάθω, τσουπ επιστρέφει στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο είναι φάντης μπαστούνης η κάμερα του «Κους Κους» για να απαθανατίσει τη μεγάλη επιστροφή. Όχι, ο Ανδρέας δεν έσκυψε να φιλήσει το αττικό χώμα, ούτε δάκρυσε που ανέπνευσε πρωτευουσιάνικο αέρα. Έγινε θεριό ανήμερο μόλις είδε την κάμερα κι έκανε ελιγμούς να της ξεφύγει. Και να έχει τα λαγωνικά, να του λένε: «μα είμαστε από τον Alpha». Με το μπαρντόν, αλλά περίμεναν να κάνει χαρούλες σαν άκουγε τον σταθμό; Καλύτερα να του έλεγαν από τον... ΑΝΤ1!

Ο Μικρούτσικος, που λες, ήταν φανερά αλλαγμένος στην όψη (το παρατήρησα κι ας ήταν μαύρο σκοτάδι) με το μαλλί πλούσιο, όπως τότε που τραγουδούσε: «Μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος, έρωτας έρωτας κεραυνοβόλος»! Δίπλα στον Ανδρέα πορευόταν και μία καστανή ύπαρξη, που δεν μπορέσαμε να την δούμε καλά, λόγω σκοταδιού, αλλά μείναμε όλοι με την απορία: «ποια είναι αυτή». Φίλη, γνωστή, ανιψιά; Τι απ’ όλα αυτά; Ελπίζω να μας λυθεί σύντομα η απορία, μιας και το θέμα «χωρισμός με την Δήμητρα Ρουμπέση» έχει πια ξεκαθαρίσει και οι δυο τους οδηγούνται - εκτός συγκλονιστικού πάντα απροόπτου - στο διαζύγιο!