Γιώργος Θεοφάνους - Νίκος Μουρατίδης: σημειώσατε 1!

13.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία αποκάλυψη είναι ο Γιώργος Θεοφάνους ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «X Factor» κι ένα έχω να πω: ο Νίκος Μουρατίδης μπροστά του μοιάζει με... περσινό ξινό σταφύλι!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία αποκάλυψη είναι ο Γιώργος Θεοφάνους ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «X Factor» κι ένα έχω να πω: ο Νίκος Μουρατίδης μπροστά του μοιάζει με... περσινό ξινό σταφύλι! Ο Θεοφάνους έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και όλα τα φώτα έχουν στραφεί πάνω του. Πού εκείνες οι εποχές, όπου ο Μουρατίδης ήταν το θέμα συζήτησης με την αυστηρή κριτική του; Τώρα τη θέση του έχει πάρει ο Θεοφάνους κι επειδή δύο κακοί δεν χωράνε σε ένα τραπέζι, ο Μουρατίδης έχει φθάσει στο σημείο να είναι ακόμη και... γλυκούλης!

Καλά, υπάρχουν και περιπτώσεις που θυμάται τον παλιό κακό εαυτό του, όπως με μία νεαρή διαγωνιζόμενη την οποία αποκάλεσε «μπουζουξού» επειδή φορούσε κοντό φόρεμα. Η κριτική ήτο άστοχη, αλλά τι να κάνει κι αυτός; Έπρεπε να πει την κακία του, που στο "X Factor» είναι προνόμιο του Θεοφάνους. Και πάλι, όμως, ο συνθέτης έχει στυλ όταν τη λέει και δεν κάνει τους παίκτες να κλαίνε. Άσε, που από την κριτική του δεν γλιτώνουν ούτε γνωστοί τραγουδιστές. Όπως ο Κώστας Μαρτάκης.

Ένας παίκτης διαγωνίστηκε με τραγούδι του Μαρτάκη και το σχόλιο του Θεοφάνους ήταν: «Το είπες χειρότερα και από τον Μαρτάκη». Είναι να έχεις στυλ όταν το λες. Αντίθετα, θα θυμάσαι πόσο απαξιωτικά είχε μιλήσει ο Μουρατίδης στο «Fame Story» για την Πέγκυ Ζήνα, προκαλώντας τη δυσφορία όχι μόνο της τραγουδίστριας, αλλά και πολλών άλλων. Τελικά, ο Θεοφάνους «έφαγε» στη στροφή τον τίτλο του Μουρατίδη κι άντε να δούμε πως θα αντέξει ο εν λόγω να μην είναι ο «κακός» της παρέας. Γιατί, καλός δεν του πάει καθόλου! Άσε, που στην επιτροπή το ρόλο αυτό έχει δικαίως ο Γιώργος Λεβέντης!