"Φαρμακερή" ατάκα Τζούλιας για Λαζόπουλο!

13.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέρυσι ο Λάκης Λαζόπουλος είχε τον Νίκο Καρβέλα να απαντάει στη σάτιρα που του έκανε με διάφορα υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή, ενώ φέτος φαίνεται πως βρήκε την... μαστόρισσα του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέρυσι ο Λάκης Λαζόπουλος είχε τον Νίκο Καρβέλα να απαντάει στη σάτιρα που του έκανε με διάφορα υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή, ενώ φέτος φαίνεται πως βρήκε την... μαστόρισσα του στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Γιατί μη βλέπεις την Τζούλια έτσι... μοντέλο και ξανθιά. Όταν χρειάζεται, δίνει πληρωμένες απαντήσεις και το αυτό έκανε με τον Λάκη.

Ο Λαζόπουλος στο πρώτο «Αλ Τσαντίρι» μεταξύ άλλων σατίρισε και την εμφάνιση της Αλεξανδράτου στην πίστα (τη γνωστή εμφάνιση με το κύλημα στην πίστα, τα χορευτικά/τριψίματα με τους χορευτές, το μπούστο που αφήνει ακάλυπτο το στήθος κτλ), αναρωτώμενος αν αυτό που βλέπει είναι τσόντα. Το άκουσε αυτό η «αοιδός» και ήρθε κι έγινε... Τούρκα από το κακό της και δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει να περάσει έτσι. Το γεγονός ότι όλος ο κόσμος έχει την ίδια απορία με τον Λαζοπουλο, λίγη σημασία έχει.

Εξάλλου, ο «υπόλοιπος κόσμος» δεν κάνει υψηλή τηλεθέαση, ούτε είναι Λαζόπουλος. Έτσι, η Τζούλια από το δελτίο του Star, που την είχε καλεσμένη ο Αιμίλιος Λιάτσος είπε χαρακτηριστικά για τον Λάκη: «Στην εκπομπή του κοροϊδεύει τους ομοφυλόφιλους, ποιος το απόλυτο αρσενικό»! Το, δε, βλέμμα της πέταγε σπίθες από χαρά γι’ αυτό που είπε, ενώ ο Λιάτσος προσπάθησε να μαζέψει την ατάκα της Τζούλιας, που μόλις είχε πάρει την εκδίκηση της. Αλλά η νεαρή δεν έλεγε να τα πάρει πίσω, διότι όπως είπε: «ελευθερία λόγου έχουμε». Άδικο; Πάντως, η «εκδίκηση της ξανθιάς» καμιά φορά είναι καλύτερη και από... το πιάτο που τρώγεται κρύο!