Η άγρια κόντρα Τζούλιας - Μπάστα!

10.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σςςςςς. Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν. Η Σάσα κάνει πόλεμο με την Τζούλια κι αναστενάζουνε όλα τα νυχτοπούλια»! Όπου «νυχτοπούλια» τα αρσενικά της πόλης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σςςςςς. Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν. Η Σάσα κάνει πόλεμο με την Τζούλια κι αναστενάζουνε όλα τα νυχτοπούλια»! Όπου «νυχτοπούλια» τα αρσενικά της πόλης, που φέτος το έχουνε δίπορτο και πηγαίνουν πότε στης Μπάστα και πότε στης Αλεξανδράτου. Όχι το κονάκι, αλλά στα κέντρα που οι δυο τους... άδουν.

Και είναι τόσο τυχερά τα αρσενικά από την ανελέητη κόντρα των δύο ξανθών κυριών, που κάθε βράδυ «απολαμβάνουν» τα αποτελέσματα του «πολέμου» επί πίστας. Κι αν τα αρσενικά είναι μία φορά τυχερά, οι επιχειρηματίες των κέντρων να δεις πόσες φορές είναι. Βλέπεις, Τζούλια και Σάσα μισιούνται θανάσιμα, ο ανταγωνισμός μεταξύ τους έχει χτυπήσει κόκκινο και η καθεμιά προσπαθεί να μπει στη μύτη της άλλης.

Η Μπάστα, μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με τον στυλίστα της Αλεξανδράτου, Χάρη Σιανίδη και ήδη τα αποτελέσματα έχουν φανεί. Το «κορίτσι» του Θέμου εμπλούτισε τα extensions της, τα έκανε μπούκλες, ενώ έμεινε πιστή στο σούπερ μίνι, αλλά στο ακόμη πιο σέξι. Με λίγα λόγια έγινε πιο... Τζούλια και από την Τζούλια.

Η Αλεξανδράτου σαν είδε τη «μεταμόρφωση» αυτή έγινε... Τούρκα από το κακό της, αλλά αμέσως βρήκε τον τρόπο να αντεπιτεθεί. Τι έκανε; Έβγαλε τα extensions, άφησε το μαλλί στο μήκος του ώμου κι έγινε πιο... Μέριλυν Μονρόε και από την μακαρίτισσα. Άλλαξε και γκαρνταρόμπα στις εμφανίσεις της στην πίστα, αλλά το μίνι και η αποκάλυψη παρέμειναν.

Οπότε καταλαβαίνεις το λόγο που τα «νυχτοπούλια» της πόλης πανηγυρίζουν και κυρίως αναστενάζουν (κυριολεκτικά) από την κόντρα των κοριτσιών, παρακαλώντας αυτή να θεριέψει κι άλλο. Γιατί, τότε πότε δεν ξέρεις τι άλλο θα σκαρφιστούν. Και όπως ξέρεις... στον πόλεμο και τον έρωτα όλα επιτρέπονται!