Δούκισσα - Νίνο: ο έρωτας καλά κρατεί!

10.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση της Δούκισσας Νομικού και του Νίνο, με καβγάδες, χωρισμούς κι επανασυνδέσεις. Αλλά να μου πεις... αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση της Δούκισσας Νομικού και του Νίνο, με καβγάδες, χωρισμούς κι επανασυνδέσεις. Αλλά να μου πεις... αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα! Αν και το ζευγάρι δεν έχει παραδεχτεί επίσημα ότι είναι μαζί, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί τελευταία είπαν να μην το έχουν κρυφό καμάρι!

Έτσι, δεν διαψεύδουν τη σχέση τους, αλλά δεν μιλούν γι αυτή ανοικτά. Ειδικά, η Δούκισσα η οποία ξεκινάει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη και συγκεκριμένα στο «Life and Style». Η «Σταρ Ελλάς» σε συνεντεύξεις της δηλώνει ερωτευμένη κι ευτυχισμένη με τον αγαπημένο της (δεν μας τον κατονομάζει, αλλά είμαστε έξυπνα παιδιά για να καταλάβουμε) τονίζοντας πως διανύει από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Ωστόσο, το νεαρό μοντέλο δεν θέλει να «ξεπουλάει» την προσωπική της ζωή, ούτε να πιστέψει κάποιος ότι τη «διαφημίζει» για να προωθήσει την καριέρα της. Δεν πιστεύω να έκανες εσύ τέτοια σκέψη; Ο Νίνο, πάλι, δεν μιλάει. Είναι του χαρακτήρα του να μη λέει πολλά. Αλλά η ευτυχία και ο έρωτας του κάνουν μπαμ από μακριά. Το ζευγάρι αποφεύγει ακόμη τις κοσμικές εμφανίσεις, προτιμώντας πιο ήσυχα μέρη που δεν έχουν φωτογράφους. Και κάτσε εσύ να περιμένεις καρτερικά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.