Η Λίτσα Πατέρα απαντά στην Ελεονώρα!

09.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανάγκα και η... Λίτσα Πατέρα πείθεται να βγει και να μιλήσει, που είναι αλήθεια ότι δεν είναι και από το αγαπημένο της «σπορ» οι συνεντεύξεις. Πριν λίγο καιρό είχαμε την Ελεονώρα Μελέτη να αφήνει στις συνεντεύξεις της υπονοούμενα ότι η Πατέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανάγκα και η... Λίτσα Πατέρα πείθεται να βγει και να μιλήσει, που είναι αλήθεια ότι δεν είναι και από το αγαπημένο της «σπορ» οι συνεντεύξεις. Πριν λίγο καιρό είχαμε την Ελεονώρα Μελέτη να αφήνει στις συνεντεύξεις της υπονοούμενα ότι η Πατέρα της δημιουργούσε πρόβλημα, είχαν κακές σχέσεις και γενικά τον τελευταίο χρόνο δεν ένιωθε καλά μαζί της. Η Ελεονώρα ποτέ δεν την κατονόμασε, αλλά δεν χρειαζόταν πολλή εξυπνάδα για να καταλάβουμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Και που δεν ήταν η Λίτσα Πατέρα να λέει τα ζώδια.

Με αυτά που ακούγαμε συν κάποια άλλα δημοσιεύματα αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η αστρολόγος θέλει να γίνει παρουσιάστρια και όχι με δική της εκπομπή, σαν την Ασυ Μπήλιου για παράδειγμα, αλλά παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ». Όλα αυτά, λοιπόν, η Πατέρα έρχεται να τα βάλει στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ότι με την Ελεονώρα δεν υπήρξαν ποτέ φίλες και η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.

Να πω ότι είχα πιστέψει το αντίθετο, ψέματα θα είναι. Αρνείται ότι της έκανε πόλεμο, υποστηρίζοντας ότι δεν έμενε πολλές ώρες στην εκπομπή και το πρόγραμμά της ήταν τόσο φορτωμένο, που δεν πρόλαβε να πάει ακόμη και στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Μελέτη. Πάντως, η αστρολόγος είναι τα μάλα πικραμένη με τα όσα είπε η Ελεονώρα, αν και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα.

Η γνωστή ανωτερότητα των ανθρώπων της τηλεόρασης. Τώρα εσύ θα αναρωτιέσαι: «Κοτζάμ αστρολόγος και δεν προέβλεψε τι θα συμβεί με την Μελέτη»; Απ’ ότι κατάλαβα, το είχε προβλέψει, αφού τα άστρα και τα ζώδια «μίλησαν», αλλά η Πατέρα είναι η «θηλυκή» έκδοση του Μικρούτσικου κι όπως αυτός ήταν ένας «στρατιώτης» του Alpha, αυτή είναι μία «φανταρίνα» του ΑΝΤ1!