Η εξομολόγηση της Ελένης για την χαμένη πρωτιά!

09.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της συνέντευξη και για πρώτη φορά μίλησε για τα συναισθήματα της, όταν έχασε την πρωτιά στην τηλεθέαση πριν δύο χρόνια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της συνέντευξη και για πρώτη φορά μίλησε για τα συναισθήματα της, όταν έχασε την πρωτιά στην τηλεθέαση πριν δύο χρόνια. Γιατί, όταν έχεις μάθει επί δέκα ολόκληρα χρόνια να είσαι μόνος πρώτος, να «παίζεις» ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο και να σε χρίζουν «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης», κάπως θα πρέπει να νιώθεις που όλα αυτά πλέον κινδυνεύεις να τα χάσεις.

Για την Ελένη, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν ένα «χαστούκι», ένα μεγάλο ταρακούνημα που έγινε για να της δείξει ότι υπάρχει η δεύτερη και τρίτη θέση, που η ίδια όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν είχε γνωρίσει. Όπως αποκάλυψε, προσπάθησε να ελέγξει τον πανικό που την έπιασε, διότι αν αφήσεις να σε καταβάλλει, τότε έχεις χάσει το παιγνίδι. Όπως καλή ώρα το έπαθαν τόσοι και τόσοι τηλέ ?αστέρες, που κάποια στιγμή χάθηκαν.

Η Μενεγάκη παραδέχτηκε ότι την ενδιαφέρει η πρωτιά και την κυνηγάει, αλλά ποτέ δεν θα έκανε πράγματα για τα οποία θα ντρεπόταν μόνο και μόνο για να κερδίσει δύο μονάδες παραπάνω στην τηλεθέαση. Προτιμά να είναι δύο μονάδες κάτω και να περνάει καλά με αυτό που κάνει. Και είναι αλήθεια πως στα δύο χρόνια που είναι στον Alpha, αυτό που υποστηρίζει η Ελένη φαίνεται. Εξάλλου, η ίδια παραδέχτηκε ότι στην Κάντζα από την αρχή της φέρθηκαν ευγενικά, ενώ στον ΑΝΤ1 στα δέκα χρόνια που ήταν εκεί και πρώτη, όλοι ήταν αυστηροί μαζί της.