Παντρεύεται ο Sakis!

09.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ μπερδεμένη είμαι με τον Sakis Ρουβά κι αν αυτός παντρεύτηκε ή όχι την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη. Πριν λίγες εβδομάδες, εβδομαδιαίο περιοδικό αποκάλυπτε ότι το «είδωλο»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ μπερδεμένη είμαι με τον Sakis Ρουβά κι αν αυτός παντρεύτηκε ή όχι την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη. Πριν λίγες εβδομάδες, περιοδικό αποκάλυπτε ότι το «είδωλο» παντρεύτηκε μυστικά τον Αύγουστο την Ζυγούλη με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα. Το διάβασα κι εγώ η μεγάλο - «Ρουβίτσα» κι έριξα το δάκρυ συγκίνησης που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Φευ, όμως και ο γάμος αυτός απ’ ότι φαίνεται, δεν έγινε ποτέ. Sakis και Κάτια εξακολουθούν να είναι ανύπαντροι, αλλά όχι για πολύ. Ετοιμάζονται να παντρευτούν τις επόμενες μέρες - με πολιτικό γάμο ? ώστε ο ερχομός της κόρης να τους βρει συζύγους. Άσε με. Τσάμπα έριξα το δάκρυ. Κι άντε να δω πώς θα το κάνω για να ρίξω ξανά ένα στον πραγματικό γάμο.

Πότε και πού θα γίνει αυτός, δεν το γνωρίζει κανείς. Οι δυο τους θέλουν να τον κρατήσουν μυστικό, αλλά δε νομίζω να το καταφέρουν. Εδώ έγινε ο τρελός πανικός στον γάμο της Γωγούς Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα και δεν θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος πανικός όταν παντρευτεί ο Sakis; Παντρεύομαι το «είδωλο» και θα το αφήσουν τα κανάλια να περάσει στο ντούκου; Αμ δε. Τους δημάρχους λυπάμαι που θα τους ζαλίσουν τις επόμενες μέρες.