Ο Πασχάλης επέστρεψε, θέλει δεύτερο τεστ DNA!

07.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχεις τα μαύρα σου τα χάλια. Η ψυχολογία σου είναι άστα να πάνε και το ηθικό σου έχει πέσει τόσο χαμηλά, που σέρνεται σα βρωμερό σκουλήκι. Βλέπεις, η ζωή σου είναι μία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχεις τα μαύρα σου τα χάλια. Η ψυχολογία σου είναι άστα να πάνε και το ηθικό σου έχει πέσει τόσο χαμηλά, που σέρνεται σα βρωμερό σκουλήκι. Βλέπεις, η ζωή σου είναι μία από τα ίδια με πέρυσι - δηλαδή θλιβερή - και προσπαθείς ο έρμος να βρεις μία ελπίδα, μία νότα αισιοδοξίας ότι φέτος θα είναι καλύτερα. Προσοχή: απαγορεύεται στην περίπτωσή σου να ανοίξεις τηλεόραση. Όχι μόνο δε θα βρεις εκεί την ελπίδα, αλλά θα πειστείς ότι πράγματι δεν έχει αλλάξει τίποτε με πέρυσι.

Η «μέρα της μαρμότας» είναι η ελληνική τηλεόραση και ο, τι μας απασχολούσε την περσινή χρονιά μας απασχολεί και φέτος. Καμία αλλαγή, που κάνει ακόμη και τον πιο αισιόδοξο να αναρωτιέται, αν διακόψαμε για καλοκαίρι. Ε, είναι και οι ηλιόλουστες μέρες που διανύουμε και είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε καλοκαιρινή άδεια! Επιμένω, όμως, ο απελπισμένος μακριά από την τηλεόραση, γιατί άμα αποφασίσει να πέσει από το Σούνιο, ποιος θα πάει να τον σπρώξει; Ο Πασχάλης;

Με τίποτε. Αυτός και φέτος έχει τα δικά του. Στιγμιαία λάθη, εξώγαμα, εσώγαμα και την Αλίκη μπάστακα από δίπλα να κρατάει γερά τον οικογενειακό λίθο, που τρίζει συθέμελα, αλλά όχι δεν θα τον αφήσει να πέσει. Ο Πασχάλης, που λες, επανήλθε και φέτος (μόνο οι βροχές δε λένε να επανέλθουν) υποστηρίζοντας ότι το παιδί με την 44χρονη(μάλλον έγινε 45χρονη) δεν είναι δικό του. Και πώς θα το αποδείξει αυτό; Με ένα δεύτερο τεστ DNA. Να σου πω, τώρα που το σκέφτομαι, να το κάνει ο άνθρωπος. Γιατί στην εγκυμοσύνη κάνεις και δύο και τρία τεστ; Ένα ούρων, ένα αίματος και μία β- χοριακή; Να το κάνει και στην αναγνώριση.

Η Αλίκη, μάλιστα είναι μαζί του. Και πέρυσι ήταν. Η γυναίκα, μάλλον, αρνείται να χωνέψει πώς ο Πασχάλης έκανε παιδί στο τσακ μπαμ. Κι άντε το μαύρο του μαλλί είναι ένα απλό... θαύμα. Η τεκνοποίηση τι είναι; Super League θαύμα, τύπου... η Ανάσταση του Λαζάρου; Τι να πω. Πάντως, το ζευγάρι το είπε: αν και αυτό το τεστ δείξει ότι ο μικρός είναι γιος του, ο τραγουδιστής θα το αναγνωρίσει. Φαντάζεσαι τώρα εσύ τι έχει να γίνει όλο το χειμώνα.