Σάρωσε η "Πολυκατοικία", δεν ψήθηκαν με το "Μυστικό"!

07.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το δεξί ξεκίνησαν τα σήριαλ του Mega για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αφού σάρωσαν στην prime time ζώνη της Δευτέρας, αφήνοντας πίσω τους με μεγάλες διαφορές τα σήριαλ του ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το δεξί ξεκίνησαν τα σήριαλ του Mega για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αφού σάρωσαν στην prime time ζώνη της Δευτέρας, αφήνοντας πίσω τους με μεγάλες διαφορές τα σήριαλ του ΑΝΤ1 και Alpha αντίστοιχα. Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε η κωμική σειρά «Πολυκατοικία», με μέσο όρο τηλεθέασης 33,4% επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις ότι θα είναι από τα σήριαλ του χειμώνα.

Αντίθετα, το σήριαλ «Έχω ένα μυστικό» για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αν κι έχει διαφημιστεί πολύ και τόσα έχουν γραφτεί γι’ αυτό, κατάφερε να κάνει μόλις 18,1% τηλεθεάση. Μάλλον, η εν λόγω σειρά την έπαθε όπως στο ανέκδοτο με τον γρύλο, αφού όλο το καλοκαίρι ακόμη και τώρα ακούμε μόνο γι’ αυτό, οπότε οι τηλεθεατές ήρθαν και βαρέθηκαν! Τα νέα σήριαλ «Πάρης και Ελένη» (ΑΝΤ1) και «Υπάρχουν άνδρες και άνδρες» (Alpha) πέρασαν και δεν ακούμπησαν, αφού έπιασαν 12,4% και 11,8% αντίστοιχα.

Στη μάχη της Δευτέρας ρίχτηκαν και δύο περσινές συνέχειες το «Φίλα τον βάτραχο σου» στον ΑΝΤ1 και τα «Μαύρα μεσάνυχτα» του Mega. Το πρώτο αν και πέρυσι τα πήγε περίφημα, η φετινή έναρξή του δεν είναι και τόσο ικανοποιητική, κάνοντας τηλεθέαση 16,8%. Αντίθετα, τα «Μαύρα μεσάνυχτα» συνέχισαν την περσινή τους επιτυχία και με την επιστροφή τους έπιασαν εύκολα ένα 30,3%. Ωστόσο, αυτό είναι μία πρώτη εικόνα. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χειμώνα και πολλά μπορεί να συμβούν. Είναι και οι γνωστές αλλαγές των σήριαλ στις ώρες και τις μέρες.