Παντρεύτηκαν κρυφά Πάνια - Καρβέλας;

07.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν πω γι’ ακόμη μία φορά, ότι όποιος «επώνυμος» θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή και μπορεί ακόμη και να παντρευτεί, χωρίς κανείς να τον πάρει χαμπάρι, θα γίνω κουραστική;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν πω γι’ ακόμη μία φορά, ότι όποιος «επώνυμος» θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή και μπορεί ακόμη και να παντρευτεί, χωρίς κανείς να τον πάρει χαμπάρι, θα γίνω κουραστική; Αλλά, τι να κάνω, δεν μπορώ να μην το πω. Ειδικά, μετά το δημοσίευμα που διάβασα και το οποίο αποκαλύπτει ότι ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια είναι παντρεμένοι εδώ και δέκα μήνες! Ντόινγκ.

Ο ίδιος ντουβρουτζάς βάρεσε κι εμένα όταν το διάβασα. Και δεν είναι τόσο ο μυστικός πολιτικός γάμος που έκαναν, όσο το γεγονός ότι μας έπιασαν... κότσους για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν η βάφτιση του γιου τους, Ανδρέα πριν λίγες εβδομάδες στην Καλαμάτα, όπου έγινε με τέτοια μυστικότητα, που κανείς δεν πήρε χαμπάρι. Το ίδιο συνέβη και με τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Καλαμάτας δύο μήνες πριν τη γέννηση του γιου τους.

Το ζευγάρι αποδεικνύεται... παραδοσιακό (κι ας μην ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, που όσο να κάνει είναι πιο... παράδοση) και ο ερχομός του μικρού τούς βρήκε παντρεμένους. Ε, γλίτωσαν και τη γνωστή γραφειοκρατία της αναγνώρισης, που όσο να κάνει, σου σπάει τα νεύρα με την τόση χαρτούρα. Πάντως, Καρβέλας και Πάνια δεν έχουν επιβεβαιώσει τα περί γάμου και μην περιμένεις να το κάνουν. Αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις. Ωστόσο, την έφεραν σε όλους και κράτησαν μακριά από τη δημοσιότητα τις πιο σημαντικές προσωπικές τους στιγμές; Τι να λέμε. Να τους βλέπουν άλλοι «επώνυμοι» να παίρνουν μαθήματα.