Η Ναταλία αποδεικνύεται... "λαχείο"!

06.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ναταλία Γερμανού και η Σοφία Αλιμπέρτη ρίχτηκαν στη «μάχη» της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου και το διάστημα είναι αρκετό για να βγάλει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ναταλία Γερμανού και η Σοφία Αλιμπέρτη ρίχτηκαν στη «μάχη» της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου και το διάστημα είναι αρκετό για να βγάλει κανείς τα συμπεράσματα. Και ποια είναι αυτά; Η Ναταλία και η παρέα της έχουν κάθε λόγο να είναι «Μες στην καλή χαρά», αφού από την πρώτη μέρα βρέθηκαν στην πρώτη θέση και δε λένε να κουνηθούν από εκεί.

Όσο για την Αλιμπέρτη, φέτος φαίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση και παρόλο που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μην το δείχνει ένας εκνευρισμός άλφα, σίγουρα θα υπάρχει. Εξάλλου, ξεκίνησε με τον αέρα της παλιάς και του μεγάλου φαβορί και μέχρι στιγμής βλέπουμε το αουτσάιντερ να προηγείται και μάλιστα με διαφορές της τάξεως των δέκα μονάδων. Κι όσο η Σοφία «καλομελετάει, τα νούμερα δεν έρχονται».

Βλέπεις, σε αυτό παίζει ρόλο το γενικότερο κλίμα και η παρέα της Γερμανού έχει δέσει και είναι φανερό ότι μεταξύ τους περνούν καλά. Αντίθετα, στης Αλιμπέρτη η ατμόσφαιρα είναι πιο κρύα και μεταξύ τους δεν φαίνονται τόσο δεμένοι. Κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στον τηλεθεατή, διότι η θεματολογία στα πρωινά είναι πάνω κάτω η ίδια και στην τελική κανείς δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτή. Η ωραία ατμόσφαιρα παίζει ρόλο και αυτή ο τηλεθεατής τη βρίσκει στης Ναταλίας, που αποδεικνύεται «λαχείο» για τον Alpha!