"Δώστε finger food στον μετανάστη"!

06.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Μαρία Αντουανέτα είχε προστάξει το υπηρετικό προσωπικό της να δώσουν παντεσπάνι στο λαό. Η Μιμή Ντενίση, πάλι, ζήτησε από την εταιρεία κέτερινγκ να δώσουν... Finger food στους μετανάστες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Μαρία Αντουανέτα είχε προστάξει το υπηρετικό προσωπικό της να δώσουν παντεσπάνι στο λαό. Η Μιμή Ντενίση, πάλι, ζήτησε από την εταιρεία κέτερινγκ να δώσουν... Finger food στους μετανάστες, που πήγαν να παρακολουθήσουν τη δεξίωση του γάμου της. Λίγο από Μαρία Αντουανέτα, λίγο από Θεοδώρα και πολύ από μία... αυτοκράτειρα γενικότερα μου θύμισε η Ντενίση τη βραδιά της γαμήλιας δεξίωσης της, που έγινε στο νεοκλασικό κτίριο που στεγάζει τη δραματική σχολή της ηθοποιού.

Καλά, δεν συζητώ για το κτίριο. Ο φωτισμός και ο στολισμός σε παρέπεμπαν σε ανάκτορο, ενώ η χλιδή που περίσσευε εκείνη τη βραδιά, σε έκαναν να αναρωτιέσαι, ποιος γαλαζοαίματος το γλεντάει. Τα πολυτελή αυτοκίνητα ήταν ωραιότατο συμπλήρωμα στο γενικότερο κλίμα, ενώ οι δεκάδες μετανάστες που βρέθηκαν έξω από το κτίριο ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αυτό πάλι; Ακόμη, δεν μπορώ να εξηγήσω πώς βρέθηκαν εκεί. Τόσοι γάμοι, βαφτίσεις και κηδείες έχουν γίνει στη showbiz αλλά Πακιστανό να στηθεί απ’ έξω δεν έχω ξαναδεί.

Στης Μιμής, όμως, έγινε πανικός. Κι αυτή για να τους ανταμείψει τούς πρόσφερε Finger food και όχι από αυτό που περίσσεψε. Στη δεξίωση ήταν καλεσμένα πεντακόσια άτομα, όμως, υπήρξαν και πολλοί... εξω-γαμικοί και ο αριθμός έφθασε τους 900. Αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα, αφού η Ντενίση είχε τα... ελέη του Θεού και τόσο φαγητό να φάν’ και οι... μετανάστες. Στην κυριολεξία. Η ηθοποιός τη βραδιά αυτή φορούσε μία λευκή νυφική τουαλέτα, που σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτήν στο Παρίσι. Ο, δε, γαμπρός Σωτήρης Πολύζος φορούσε ένα γυαλιστερό κοστούμι, ενώ και οι δύο έλαμπαν από ευτυχία. Σνιφ, σνιφ.