Επιστολή Μπεζεντάκου σε Καραμανλή!

06.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«θέλεις τραλαλά. Θέλω τραλαλό. Βλέπω τον Πρωθυπουργό να παθαίνει... το λολό». Και ας είναι καλά γι’ αυτό η Στέλλα Μπεζεντάκου, η οποία έστειλε επιστολή στον Κώστα Καραμανλή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«θέλεις τραλαλά. Θέλω τραλαλό. Βλέπω τον Πρωθυπουργό να παθαίνει... το λολό». Και ας είναι καλά γι’ αυτό η Στέλλα Μπεζεντάκου, η οποία έστειλε επιστολή στον Κώστα Καραμανλή, ζητώντας του να δεχτεί πίσω τον βουλευτή, Σταύρο Δαϊλάκη. Η Στέλλα είχε βγει πέντε έξι φορές για φαγητό με τον εν λόγω βουλευτή, γνωρίζει καλά τον χαρακτήρα του και είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να επιβεβαιώσουν τον θαυμασμό του Δαϊλάκη για τον Πρωθυπουργό.

Έτρωγαν οι δυο τους και μόνο για τον Καραμανλή μιλούσαν. Άντε και για το cd της Στέλλας. Τώρα, λοιπόν, που έχει δημιουργηθεί το θέμα με τον βουλευτή και ο οποίος μάλλον θα περνάει δύσκολες στιγμές, η Μπεζεντάκου αποφάσισε να αναλάβει δράση και να «μιλήσει» η ίδια στον Καραμανλή μήπως και πάρει πίσω τον Δαϊλάκη. Γιατί ο φίλος στη δύσκολη στιγμή φαίνεται. Στην επιστολή της που λες, μεταξύ άλλων «γνωστοποιεί» στον Πρωθυπουργό την εκτίμηση του βουλευτή προς το πρόσωπό του και ότι τον θεωρεί μεγάλο και σημαντικό ηγέτη.

Την ίδια άποψη έχει και η Μπεζεντάκου, αλλά αλλοίμονο στον Καραμανλή αν δεν τον δεχτεί πίσω, διότι τότε η αοιδός θα αλλάξει γνώμη. Τι να πω. Όλα τα χε ο Πρωθυπουργός, η Μπεζεντάκου του έλειπε. Άραγε, την επιστολή τη συνόδεψε και με cd της; Γιατί τότε, βλέπω να έρχεται το... πρωθυπουργικό τραλαλό!