Ο Καζάκος "καρφώνει" τον Παπαμιχαήλ!

03.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο κυρίως μήνα το βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, «Έχω ένα μυστικό» μας έχει απασχολήσει τα μάλα και πολλοί είναι εκείνοι που λένε τη γνώμη τους για το αν έπρεπε ή όχι να γράψει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο κυρίως μήνα το βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, «Έχω ένα μυστικό» μας έχει απασχολήσει τα μάλα και πολλοί είναι εκείνοι που λένε τη γνώμη τους για το αν έπρεπε ή όχι να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή των διάσημων γονιών του. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι έχουν αρνητική γνώμη για την κίνηση του Γιάννη, όμως, η άποψη του Κωνσταντίνου Καζάκου είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.

Ο γιος της Τζένης Καρέζη σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό «σφάζει» με το... γάντι τον παλιό κολλητό του, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα έγραφε ένα βιβλίο για τη ζωή της μητέρας του. Όπως υποστηρίζει, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη υπήρξαν μεγάλες σταρ, που κράτησαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συντηρώντας έτσι τον μύθο. Οπότε, ο ίδιος ποτέ δεν θα έβγαζε στη φόρα προσωπικές στιγμές της μητέρας του.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Μάλλον ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος έσπευσε να βγάλει φόρα παρτίδα στιγμές της μητέρας του, αλλά και του πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που ειδικά γι’ αυτόν, μόνο κολακευτικά δεν είναι όσα αποκαλύπτει. Ο Καζάκος μιλάει και για τη φιλία του με τον Παπαμιχαήλ, αποκαλύπτοντας πως τον ζήλευε μικρός, επειδή ο Γιάννης είχε ο, τι ζητούσε. «Είχε πάντα το πιο ακριβό αυτοκίνητο, το καλύτερο μουσικό όργανο κτλ. Εγώ για να πάρω μία κιθάρα δούλευα όλο το καλοκαίρι» λέει στη συνέντευξή του, ενώ παραδέχεται πως τώρα που μεγάλωσε καταλαβαίνει ότι τα ακριβά δώρα που έπαιρνε ο φίλος του ήταν ένα είδος... δωροδοκίας από τους γονείς του.