Βάφτισαν τις δίδυμες Πετρουλάκη - Ίβιτς!

03.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο πριν μετακομίσουν στο Βελιγράδι για τα επόμενα δύο χρόνια, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους. Το μυστήριο έγινε στη Γλυφάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο πριν μετακομίσουν στο Βελιγράδι για τα επόμενα δύο χρόνια, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους. Το μυστήριο έγινε στη Γλυφάδα και σε αντίθεση με την κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια που η βάφτιση της έγινε το κοσμικό χάπενινγκ του Φθινοπώρου, εδώ τα πάντα έγιναν ήσυχα και διακριτικά.

Δεν υπήρξε ο πανικός με τα τηλεοπτικά συνεργεία, οι «επώνυμοι» δεν έκανα πασαρέλα, ενώ ήταν λίγοι εκείνοι που ήξεραν για τη βάφτιση. Βέβαια, αυτή είχε αναβληθεί στο παρελθόν δύο φορές, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι ενώ ήταν να γίνει στο Βελιγράδι τελικά οι γονείς των κοριτσιών την έκαναν στην Αθήνα. Οι μικρές πήραν το όνομα Μίλα (έτσι λένε τη μητέρα του Ίβιτς) και Δωροθέα, ενώ νονοί τους ήταν ο Γιώργος Γλου και η σύζυγος του.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε κοσμικό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων. Η Πετρουλάκη φορούσε μία κίτρινη τουαλέτα και ο Ίβιτς ένα μοντέρνο γκρι κοστούμι. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Άννα Μαρία ως μεγάλη αδελφή παρακολουθούσε με καμάρι της μικρές. Η οικογένεια θα μετακομίσει στο Βελιγράδι τις επόμενες μέρες, ενώ η γνωστή γυμνάστρια θα έρχεται συχνά στην Ελλάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.