Τι συμβαίνει με Μακρυπούλια - Μπάρλο;

02.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να ασχοληθούμε ή να μάθουμε νεότερα από την προσωπική ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Είχαμε μείνει στη συνάντηση της με τον Αντώνη Ρέμο στην πρεμιέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να ασχοληθούμε ή να μάθουμε νεότερα από την προσωπική ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Είχαμε μείνει στη συνάντηση της με τον Αντώνη Ρέμο στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Πάρη Κασιδόκωστα, που εξελίχθηκε σε μία επεισοδιακή βραδιά και από τότε... το απόλυτο σκοτάδι. Μέχρι που δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού αναφέρεται στο νέο έρωτα της Ζέτας, που όμως δεν είναι και τόσο νέος.

Εννοώ τον γνωστό μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπάρλο των οποίων η περίπτωση μάς είχε απασχολήσει τον περσινό χειμώνα, αφού πλήθος δημοσιευμάτων τότε ανέφερε ότι είναι ζευγάρι. Ετοιμάσου, λοιπόν, για ένα... déjà vu, ενώ όπως φαίνεται η Ζέτα δεν θέλει η σχέση της αυτή να πάρει δημοσιότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους πήγαν πριν λίγες μέρες σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να απομακρύνει τους φωτογράφους.

Όπερ και εγένετο, αφού δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία από την έξοδο αυτή. Στην παρέα τους ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψωνίδου και όλοι πέρασαν μια χαρά και δυο τρομάρες. Μάλιστα, η Ζέτα με τον Μπάρλο έχουν βγει βόλτες για καφέ, αλλά είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, επιλέγοντας μέρη που δεν θα είναι κάποιος φωτογράφος. Βλέπεις, η Μακρυπούλια μετά τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο θέλει να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει. Τώρα, αν ο Μπάρλος είναι όντως ο... διάδοχος του Ρέμου, θα δείξει. Που θα μας πάνε.