Επίθεση Λαζόπουλου σε Ντενίση!

02.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν ποτέ και ο Λάκης Λαζόπουλος όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα σταματήσει να ασχολείται από την εκπομπή του με την Μιμή Ντενίση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν ποτέ και ο Λάκης Λαζόπουλος όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα σταματήσει να ασχολείται από την εκπομπή του με την Μιμή Ντενίση. Μόνο που καμιά φορά η σάτιρα που κάνει για τη γνωστή ηθοποιό δεν είναι και τόσο σάτιρα, παίρνοντας τη μορφή της προσωπικής επίθεσης. Αυτό συνέβη την Τρίτη, μέρα που έκανε πρεμιέρα το «Αλ Τσαντίρι» και μέρα που παντρευόταν η Μιμή Ντενίση.

Η σύμπτωση εδώ είναι... σατανική κι εσύ ο τηλεθεατής αναρωτιέσαι πώς τα φέρνει έτσι η ζωή. Γιατί όταν η Ντενίση όριζε ημερομηνία γάμου δεν ήξερε ότι τότε ξεκινάει ο Λάκης. Αλλά κι αυτός, όταν έκανε το τηλεοπτικό back για φέτος, λόγω επικαιρότητας, μάλλον δε σκέφτηκε: «Ας το κάνω την Τρίτη που παντρεύεται η Ντενίση να μου φέρει γούρι για μεγαλύτερα νούμερα». Ωστόσο, ασχολήθηκε μαζί της στην εκπομπή του με το παραπάνω.

Και σίγουρα δεν το έκανε για τα νούμερα, διότι είχε τέτοια επικαιρότητα που ο γάμος της Ντενίση περνούσε σε δεύτερη μοίρα. Θέμα για το δελτίο του Star ήταν και όχι για το «Αλ Τσαντίρι». Κι, όμως, ο Λάκης αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Σωτήρη Πολύζο, αφήνοντας μέσα από τη... σάτιρα να εννοηθεί ότι το έκανε για περισσότερα εισιτήρια στο θέατρο. Ενώ, σχολίασε πώς αν δεν πάει καλά η παράσταση, τον Ιούνιο ο σύζυγός θα... πάρει πόδι. Ο κόσμος από κάτω έδειχνε να διασκεδάζει με όσα άκουγε και χειροκροτούσε ενθουσιασμένος.

Ωστόσο, μάλλον δεν είχαν όλοι οι τηλεθεατές την ίδια άποψη. Και δεν γέλασαν το ίδιο. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φαν ή όχι της Ντενίση για να καταλάβει ότι η «σάτιρα» του Λαζόπουλου ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Όποια αντιπάθεια και κόντρα κι αν έχεις με κάποιον, δεν είναι - τουλάχιστον - ευγενικό τη μέρα του γάμου του να αφήνεις τέτοια υπονοούμενα. Και στην τελική, δεν υπάρχει κανόνας που λέει ότι ο γάμος είναι μόνο για τους νέους. Δικαίωμα στην «κρεμάλα» έχουν όλοι!