Η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκε!

02.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος έγινε σε ωραίο περιβόλι. Η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκε και πήρε αυτό το αγόρι». Συγκεκριμένα, τον Σωτήρη Πολύζο και το απόγευμα της Τρίτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος έγινε σε ωραίο περιβόλι. Η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκε και πήρε αυτό το αγόρι». Συγκεκριμένα, τον Σωτήρη Πολύζο και το απόγευμα της Τρίτης, που έγινε ο γάμος πραγματοποιήθηκαν δύο ευχές: μία του Πολύζου που έγινε σύζυγος Ντενίση και μία η δική μου που είδα Μιμή Ντενίση... νύφη. Όλο αυτό τον καιρό η ηθοποιός έλεγε ότι ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, μόνο με τις οικογένειες και δεν θα έχει κάμερες στο μυστήριο. Μόνο απ’ έξω κι αν πάρουν κάνα πλάνο.

Κι εκεί που αγχώθηκα μήπως και δεν καταφέρω να τη δω νυφούλα (ούτε μάνα της να ήμουνα με τέτοια αγωνία), βλέπω στο δελτίο του Star απευθείας σύνδεση με τον γάμο. Μέσα και έξω από την εκκλησία. Με την Μιμή νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος τώρα που το σκέφτομαι είναι μία αρσενική version της Πηνελόπης με τόσα χρόνια υπομονή που έδειξε μέχρι να του πει το «ναι» η Ντενίση. Η, δε, συγκίνηση του ζευγαριού τεράστια.

Άσε, η λάμψη και η χλιδή. Το, δε, νυφικό; Κλασάτο, όπως αρμόζει στην ηθοποιό, το οποίο ήταν περισσότερο σε τουαλέτα παρά στο κλασικό νυφικό. Αν και με χάλασε ο φιλές στο κεφάλι (τούλι στο πιο κλασάτο), το τεράστιο λουλούδι στα μαλλιά και το χτένισμα γενικότερα. Έκανε λίγο σε Τζάκι Ω, αλλά εμένα δεν μου άρεσε, να πω τη μαύρη μου αλήθεια. Ο γαμπρός ήτο ωραιότατος, ενώ τον έβλεπες κι έλεγες ότι παίζει να είναι ο μοναδικός άνδρας που είναι τόσο ευτυχισμένος τη μέρα του γάμου του. Αλλά την Ντενίση παντρεύτηκε, γιατί να μην είναι; Πάντως, μέσα στην εκκλησία εκτός από τις κάμερες ήταν οι οικογένειες του ζευγαριού (ο πατέρας της Μιμής λόγω ασθένειας δεν ήταν εκεί) και οι στενοί συγγενείς. Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση, που ήταν καλεσμένοι και οι φίλοι τους.