Και η Ελένη Λουκά πήγε Μαντόνα!

30.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή»; Όχι. Λείπει η Ελένη Λουκά από τη συναυλία της Μαντόνα; Εννοείται όχι. Πρώτη και καλύτερη έφθασε στο ΟΑΚΑ, όπου έγινε η συναυλία της «Βασίλισσας της Ποπ"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή»; Όχι. Λείπει η Ελένη Λουκά από τη συναυλία της Μαντόνα; Εννοείται όχι. Πρώτη και καλύτερη έφθασε στο ΟΑΚΑ, όπου έγινε η συναυλία της «Βασίλισσας της Ποπ», μη σου πω ότι είχε κατασκηνώσει από το προηγούμενο βράδυ, και πήρε θέση να... υποδεχτεί την Μαντόνα.

Μην σταυροκοπιέσαι και η Λουκά δεν είναι τρελό φαν της «Βασίλισσας», ούτε είχε εισιτήριο στην αρένα. Η Μαντόνα είναι εχθρός της και η Ελένη πήγε στο ΟΑΚΑ για να την... πολεμήσει. Ή να την φέρει ξανά στον δρόμο του Χριστού, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει μπλέξει με την Καμπάλα. Εξαρτάται ποια φάση θα της καθόταν. Γι’ αυτό για καλό και για κακό πήρε και κάποια πανώ με συνθήματα κατά της καλλιτέχνιδος.

Τελικά, δεν κατάφερε να την δει από κοντά να της πει δυο χριστιανικές κουβέντες κι έτσι ξεκίνησε τα συνθήματα εναντίον της, ενώ ζητούσε από τον κόσμο να μην δει τη συναυλία. Κι άντε να ακούσω εγώ τον «ιερό» αγώνα της Λουκά εναντίον της Μαντόνα - την έχει άχτι από πέρυσι - τα 110 ευρώ που πλήρωσα για να την ακούσω, θα μου τα έδινε η Ελένη; Δεν μπορούσε να τα πει αυτά πριν την πώληση των εισιτηρίων;