Γιατί ο Γρηγόρης δεν πήγε στη βάφτιση;

30.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι φίλοι. Μία με δύο φορές την εβδομάδα τα λένε στο τηλέφωνο. Η Ελένη κάλεσε τον Γρηγόρη στη βάφτιση της κόρης της, Βαλέρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι φίλοι. Μία με δύο φορές την εβδομάδα τα λένε στο τηλέφωνο. Η Ελένη κάλεσε τον Γρηγόρη στη βάφτιση της κόρης της, Βαλέρια. Ο Γρηγόρης δεν πήγε στη βάφτιση. Ο Γρηγόρης την επόμενη μέρα του μυστηρίου έστειλε από την εκπομπή του τις θερμότερες ευχές του, λέγοντας πως τελικά δεν μπόρεσε να πάει στη βάφτιση, αν και το ήθελε πολύ.

Κάτι μου λέει ότι ο Γρηγόρης δεν πήρε τηλέφωνο, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Γιατί δεν πήγε στα βαφτίσια; Την Κυριακή, το ρεπορτάζ εκπομπών έλεγε ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, οπότε λογικό μας ακούστηκε να μην κατάφερε να πάει στην Βουλιαγμένη. Θα «διακτινιζόταν» ο άνθρωπος; Μέχρι εκεί καλά. Και οι ευχές την Δευτέρα ακόμη καλύτερα. Αν και ο Αρναούτογλου δεν αποκάλυψε πού ακριβώς βρισκόταν. Αθήνα; Θεσσαλονίκη;

Γιατί βλέπεις, την Τρίτη ρεπορτάζ εφημερίδας αποκαλύπτει ότι ο «Αρνι» την Κυριακή και δη την ώρα που γινόταν η βάφτιση στο Island εκείνος βρισκόταν σε ουζερί της Πεντέλης με την αγαπημένη του, Μπέτυ και παρέα. Το ζευγάρι έφυγε από το μαγαζί νωρίς το απόγευμα. Χμ. Περίεργα πράγματα. Μήπως ο Γρηγόρης ήξερε ότι στη βάφτιση θα ήταν και η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της και ήθελε να αποφύγει τη συνάντηση; Σκέφτομαι εγώ τώρα.