Ζευγάρι Αραβανή - Μύρτας;

30.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το βαρεθεί και η Ευαγγελία Αραβανή. Το γνωστό μοντέλο και φερέλπιδα παρουσιάστρια τα τελευταία δύο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το βαρεθεί και η Ευαγγελία Αραβανή. Το γνωστό μοντέλο και φερέλπιδα παρουσιάστρια τα τελευταία δύο (μπορεί και τρία) χρόνια το μόνο που κάνει στην προσωπική της ζωή, είναι να χωρίζει και να τα ξαναβρίσκει με τον αγαπημένο της Κώστα Φραγκολιά. Και ήταν τόσα πολλά τα on/off στη σχέση τους, που είχαμε σηκώσει τα χέρια ψηλά και είπαμε να μην ασχοληθούμε ξανά με την περίπτωση τους.

Κουραστήκαμε οι άνθρωποι. Την τελευταία φορά είχαμε αφήσει Αραβανή και Φραγκολιά να είναι ζευγάρι και μάλιστα να περνούν μία νέα και ευτυχισμένη φάση στη ζωή τους, με ταξιδάκια στην Κύπρο και ζουζουνίσματα σε πισίνες. Έκτοτε, χάσαμε τα ίχνη τους. Κι εκεί, που είπα ότι είναι μαζί και... χουχουλίζουν σπίτι τους, διαβάζω δημοσίευμα που λέει ότι η Ευαγγελία είναι ζευγάρι με τον Σέρο Μύρτα. Το πήρα πάλι από τη αρχή, μπας και το καταλάβω καλύτερα και ναι, το δημοσίευμα ήτο ξεκάθαρο.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό βγαίνουν μαζί, πολλοί τους έχουν δει σε διάφορα στέκια και παρόλο που δεν το παραδέχονται, όλα δείχνουν ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης. Τώρα, πότε ξανά μανά χώρισε με τον Φραγκολιά κι έβαλε μπρος για νέα πράγματα, θα σε γελάσω. Αλλά οι διάσημοι το έχουν αυτό. Σε εκπλήσσουν συνεχώς. Αλλά μην το δέσεις κιόλας, ούτε να πιστέψεις ότι ο Φραγκολιάς πέρασε οριστικά στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και πέρυσι έλεγαν ότι η Ευαγγελία ήταν ζευγάρι μία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μία με τον Πάρη Κασιδόκωστα, αλλά το καλοκαίρι μας απασχόλησε και πάλι η on/off σχέση της με τον Κωστάκη.