Η συνάντηση της Θεοδωρίδου με τον Φουστάνο!

30.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να μιλάει για τον Ανδρέα Φουστάνο, τον γάμο και τον χωρισμό τους; Πολύ. Τόσο, που είχα σχεδόν ξεχάσει ότι οι δυο τους υπήρξαν κάποτε παντρεμένοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να μιλάει για τον Ανδρέα Φουστάνο, τον γάμο και τον χωρισμό τους; Πολύ. Τόσο, που είχα σχεδόν ξεχάσει ότι οι δυο τους υπήρξαν κάποτε παντρεμένοι. Καλά είμαι λίγο υπερβολική, αλλά η όλη ιστορία μου κάνει σε... προπέρσινα ξινά σταφύλια.

Ωστόσο, η Νατάσσα που μετά τον χωρισμό της με τον Σέρο Μύρτα είναι μόνη σαν το λεμόνι, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα δύο διαζύγια της. Και κυρίως μίλησε για τον Φουστάνο, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια πίστευε πως ο γάμος τους θα κρατούσε για πάντα. Δεν της είχε περάσει από το μυαλό ότι οι δυο τους θα χώριζαν κάποια στιγμή και μάλιστα μετά από εννέα χρόνια γάμου. Ωστόσο, όπως είπε, σε μία σχέση πρέπει να προσπαθείς συνέχεια και να κάνεις υποχωρήσεις. Που μάλλον στη δική τους περίπτωση (και σε άλλες τόσες) δεν έγιναν.

Γενικά, τα δύο διαζύγια που έχει στο ενεργητικό της, είναι από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της. Αποκάλυψε, δε, πως δεν σκοπεύει να κάνει τρίτο γάμο, αλλά και πάλι ποτέ μη λες ποτέ. Σωστά; Όσο για τη σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο; Οι δύο πρώην συναντήθηκαν στη βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και αντάλλαξαν ένα απλό «γεια» όταν βρέθηκαν κοντά. Εξάλλου, Θεοδωρίδου και Φουστάνος έχουν μία κόρη από το γάμο τους, την Ανδριάννα.