Οι βόλτες της Μαντόνα στην Αθήνα!

30.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν σε άλλες πόλεις που πηγαίνει η Μαντόνα την υποδέχονται μετά Βαΐων και Κλάδων, εμείς, όμως, εδώ στην Ελλάδα την υποδεχτήκαμε με βάγια και κλαδιά, όπως αρμόζει σε μία αληθινή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν σε άλλες πόλεις που πηγαίνει η Μαντόνα την υποδέχονται μετά Βαΐων και Κλάδων, εμείς, όμως, εδώ στην Ελλάδα την υποδεχτήκαμε με βάγια και κλαδιά, όπως αρμόζει σε μία αληθινή... «Βασίλισσα της Ποπ»! Λαϊκό προσκύνημα έγινε το πρωί της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο, που έμενε και τόσο κόσμο και αδιαχώρητο το Σύνταγμα δεν γνωρίζει ούτε σε απεργίες. Τύφλα να έχει το... ΠΑ.ΜΕ. μπροστά της!

Οι θαυμαστές της πληροφορήθηκαν πως μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο και στήθηκαν έξω από αυτό μέχρι να βγει η «Βασίλισσα». Και δικαιώθηκαν, αφού εκείνη μετά Γκάι Ρίτσι και τέκνων αυτών πήγαν βόλτα στην Ακρόπολη και την Πλάκα, όπως κάθε τουρίστας που επισκέπτεται την Αθήνα. Βέβαια, η βόλτα στα αξιοθέατα ήταν απαίτηση του μικρού Ρόκο, ο οποίος ζήτησε από τη μαμά του να πάνε στην Ακρόπολη. Κι εκείνη του έκανε το χατίρι. Γιατί εκτός από «Βασίλισσα» είναι και μάνα. Και μάλιστα προστατευτική, αφού δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της τον υιοθετημένο γιο της, Ντέβιντ.

Η οικογένεια της Μαντόνα με δύο πολυτελή τζιπ έκανε βόλτα στην Αθήνα συνοδεία ιδιωτικών αστυνομικών, παπαράτσι και... Βαγγέλη Γκούμα, ο οποίος δύο μέρες έγινε «σκιά» της Μαντόνα. Λίγο ακόμη και θα γίνονταν φιλαράκια. Αμ πως. Μετά τη βόλτα η οικογένεια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ενώ αποχώρησαν από την Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.