Το παράπονο της Σίσσυς για τον Αρναούτογλου!

24.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπάρχει κάποιος πρώην συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που να μην έχει παράπονο από το «καλό παιδί»; Αν ναι, παρακαλώ ας προσέλθει... δίδεται αμοιβή! Μία η Μαριέττα Χρουσαλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπάρχει κάποιος πρώην συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που να μην έχει παράπονο από το «καλό παιδί»; Αν ναι, παρακαλώ ας προσέλθει... δίδεται αμοιβή! Μία η Μαριέττα Χρουσαλά, μία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μία η Τάνια Ιακωβίδου, μία ο Νίκος Μουτσινάς, τώρα και η Σίσσυ Χρηστίδου εκφράζει το παράπονό της για τον Γρηγόρη. Κι αν παρατηρήσεις, όλοι έχουν να λένε το ίδιο.... ο Αρναούτογλου δεν τους έχει πάρει ποτέ ούτε ένα τηλέφωνο.

Τελικά, αυτό το παιδί είναι τσακωμένο με τον ΟΤΕ, δεν εξηγείται διαφορετικά. Η Σίσσυ - για να λέω και του στραβού το δίκιο - με εξέπληξε με αυτά που είπε, διότι πίστευα ότι εκείνη και ο Γρηγόρης είχαν καλές σχέσεις, αφού όσο καιρό συνεργάζονταν έβγαιναν παρέα και ποτέ δεν είχε δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ τους. Τώρα, η Σίσσυ λέει ότι έχουν να μιλήσουν από το τέλος της περσινής εκπομπής, ενώ ο Γρηγόρης δεν την πήρε ποτέ τηλέφωνο να της ευχηθεί για τη γέννηση του γιου της.

Λέει επίσης ότι ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι και καταλαβαίνουμε ότι η παρέα που έκαναν ήταν ελέω της κολλητής της, Ράνιας Θρασκιά. Μάλιστα, τρελό κουτσομπολιό θέλει την Σίσσυ να μην πήγε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, επειδή εκεί θα βρισκόταν ο Αρναούτογλου και ήθελε να αποφύγει τη συνάντηση. Πάντως, ο Γρηγόρης σε συνέντευξη του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην συνεργάτιδα του, λέγοντας πως έχει μέλλον στην τηλεόραση.