Επανασύνδεση για Καραφώτη - Παπουτσάκη;

24.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε πως άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει, αλλά και που το λένε τι καταλαβαίνουν; Υπάρχουν ζευγάρια που δε δίνουν σημασία στα ραγισμένα γυαλιά, δίνοντας έτσι μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε πως άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει, αλλά και που το λένε τι καταλαβαίνουν; Υπάρχουν ζευγάρια που δε δίνουν σημασία στα ραγισμένα γυαλιά, δίνοντας έτσι μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι φαίνεται ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο για να τα ξαναβρούν.

Εξάλλου, οι φήμες ότι το πρώην ζευγάρι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης, κυκλοφορούν από τον Αύγουστο, ενώ τελευταία γίνονται όλο και πιο έντονες. Οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος και είναι λογικό, διότι αν δεν τους «κάτσει» η φάση τουλάχιστον να μην έχουν εκτεθεί. Ωστόσο, πια φροντίζουν σε συνεντεύξεις τους να μιλάει με καλά λόγια ο ένας για τον άλλο, πράγμα που δε συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Κώστας ας πούμε, ο οποίος μετά τις δηλώσεις της Παπουτσάκη ότι εκείνη τον παράτησε, είχε γίνει... Τούρκος και δεν ήθελε να ακούει κουβέντα για την πρώην του. Τώρα, όμως, παραδέχεται πως η Κατερίνα τον έκανε καλύτερο άνθρωπο, ενώ δηλώνει ότι θα βλέπει το σήριαλ. Εκείνη, πάλι, δείχνει να έχει γλυκάνει και με διάφορα υπονοούμενα αφήνει «παραθυράκι» επανασύνδεσης. Φαίνεται πως η Αλίκη έχει μπει για τα καλά στο πετσί της Παπουτσάκη κι εκτός από τις κινήσεις και τους μορφασμούς μάλλον έχει επηρεαστεί και με τον θυελλώδη ερωτά της για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Θες η Παπουτσάκη να περνάει τον Καραφώτη για Παπαμιχαήλ;