"Μία ωραία ατμόσφαιρα" Ναταλία και πρώην αυτής!

24.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς τα έχει καταφέρει έτσι η Ναταλία Γερμανού κι έχει καλές σχέσεις με πρώην, νυν και... ες αεί γκόμενους, αυτοί είναι φίλοι μεταξύ τους και όλοι μαζί αποτελούν μία «ωραία ατμόσφαιρα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς τα έχει καταφέρει έτσι η Ναταλία Γερμανού κι έχει καλές σχέσεις με πρώην, νυν και... ες αεί γκόμενους, αυτοί είναι φίλοι μεταξύ τους και όλοι μαζί αποτελούν μία «ωραία ατμόσφαιρα» είναι απορίας άξιον! Κι επειδή εγώ δεν μπορώ να το κάνω, της βγάζω απλά το καπέλο. Την έβλεπα στην εκπομπή της «Μες στην τρελή χαρά» και ευχαριστήθηκα τα μάλα που Ναταλία και πρώην αυτής αντιπροσώπευαν τον τίτλο της εκπομπής μέχρι και το κόμμα.

Για τέτοια χαρά και τρέλα μιλάμε. Βέβαια, μελαγχόλησα λίγο που έλειπε από την παρέα ο Αλέξανδρος Παρθένης, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Ναταλία είναι αυτή. Που λες στην εκπομπή ένας από τους συμπαρουσιαστές της Γερμανού είναι ο Θάνος Καλλίρης, με τον οποίο είχαν χρόνια σχέση. Οι δυο τους είναι φιλαράκια και το αυτό φαίνεται από τα πειράγματα που κάνει ο ένας στον άλλον. Οι δύο συνεργάτες είχαν καλεσμένους δύο τραγουδιστές, τον Πέτρο Ίμβριο και τον Θάνο Τζάνη!

Οι δύο παραπάνω εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο. Το γεγονός ότι ο Ίμβριος είναι πρώην σύζυγος της Ναταλίας και ο Τζάνης τέως αγαπημένος είναι μία μικρή τόσο δα λεπτομέρεια. Οι τρεις πρώην μαζί με την παρουσιάστρια έκαναν πλάκα, πειράζονταν μεταξύ τους, ενώ η Γερμανού - ανώτερος άνθρωπος καθώς είναι - μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την σύζυγο του Ίμβριου και πόσο τη συμπαθεί. Να είχαν όλες οι πρώην σύζυγοι την ίδια άποψη...