Λίγο πριν τον γάμο της Ντενίση!

25.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες μέρες έμειναν από τον γάμο της Μιμής Ντενίση και το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Τύπο. Και σιγά μην περνούσε, αφού δεν συμβαίνει να παντρεύεται κάθε μέρα η Ντενίση. Έτσι, αυτή την εβδομάδα όποιο περιοδικό κι αν ανοίξεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες έμειναν από τον γάμο της Μιμής Ντενίση και το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Τύπο. Και σιγά μην περνούσε, αφού δεν συμβαίνει να παντρεύεται κάθε μέρα η Ντενίση. Έτσι, αυτή την εβδομάδα όποιο περιοδικό κι αν ανοίξεις, βλέπεις φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζεύγους να μιλάει για τη σχέση του, τον επικείμενο γάμο τους και να αποκαλύπτουν διάφορες λεπτομέρειες.

Μέχρι και την Μιμή νύφη είδαμε και πήραμε μία ιδέα πώς θα είναι στο ρόλο αυτό, αφού η ηθοποιός σκοπεύει να κρατήσει τις κάμερες μακριά από την εκκλησία. Τώρα, αν κάποιος σταθεί τυχερός και πάρει πλάνο όταν μπαίνει ή βγαίνει από την εκκλησία, έχει καλώς. Αλλά είμαι σίγουρη ότι όλο και κάτι θα τραβήξουν κι έξω από τον Λουμπαρδιάρη, όπου θα τελεστεί το μυστήριο, το απόγευμα της Τρίτης θα γίνει ο τρελός πανικός. Εδώ έγινε στον πολιτικό της Γωγούς Μαστροκώστα.

Κρίμα, όμως, που δεν θα υπάρχουν κάμερες μέσα στην εκκλησία, διότι θα χάσουμε τη μοναδική ευκαιρία να δούμε τον Σωτήρη Πολύζο να... πατάει το πόδι της Μιμής. Καλά, δεν το έχουνε σχεδιάσει, αλλά η Ντενίση προτιμά... ο δε άνδρας να φοβείται τη γυνή! Επίσης, φαίνεται πως προτιμά... ο άνδρας να παντρεύεται την γυναίκα και για του λόγου το αληθές στο προσκλητήριο πρώτο είναι το όνομα της νύφης, «Μιμή - Σωτήρης». Πολύ μου αρέσει, δεν το συζητώ. Γιατί μας έχουν πάρει τον αέρα τα αρσενικά.

Στο μυστήριο θα είναι μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού. Για τους λοιπούς καλεσμένους θα ακολουθήσει αργότερα δεξίωση, ενώ εκεί θα είναι και οι τηλεοπτικές κάμερες. Τουλάχιστον, θα φοράει το νυφικούλι στη δεξίωση; Θα σκάσω, θέλω να τη δω νύφη!