Ξέρω τι έκανες στην Αμερική, Άνθιμε!

25.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έψαξα να βρω τον εαυτό μου και τελικά τον βρήκα, πήγα διακοπές στην Κόστα Ρίκα». Στην Κόστα Ρίκα δεν πήγε ο Άνθιμος Ανανιάδης, αλλά στην Αμερική, όπου και πάλι όμως εκεί... βρήκε τον εαυτό του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έψαξα να βρω τον εαυτό μου και τελικά τον βρήκα, πήγα διακοπές στην Κόστα Ρίκα». Στην Κόστα Ρίκα δεν πήγε ο Άνθιμος Ανανιάδης, αλλά στην Αμερική, όπου και πάλι όμως εκεί... βρήκε τον εαυτό του. Να σου πω την αλήθεια μου, δεν ήξερα ότι ο «Αλέξης Μαντάς» τον είχε χάσει, αλλά υποθέτω μετά την επιλογή του να «παντρευτεί» την πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου, την Μαρία κάπου θα αναρωτήθηκε τι έπαθε.

Κι αν ο γάμος του με την άσχημη ήταν σενάριο, στην πραγματικότητα ο Άνθιμος μετά το τέλος της σειράς εκδήλωσε σοβαρές ανησυχίες του τύπου: «Αυτό το μεγάλο ταλέντο πού να το χωρέσω». «Να φάω τη δουλειά του Μπραντ Πιτ ή μήπως του Τζορτζ Κλούνεϊ» και άλλα τέτοια. Κι επειδή τον βασάνιζαν πολύ, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε στην Αμερική. Κόκκινο χαλί για υποδοχή δεν του έστρωσαν, αλλά για να σκάσεις, ο Ανανιάδης πάτησε κόκκινο χαλί. Συγκεκριμένα, πήγε στην πρεμιέρα της «μεγάλης» ταινίας, «Μούμια 3». Πώς τραβάει έτσι την... ασχήμια αυτό το παιδί;

Κι ενώ εμείς πίσω στην Ελλάδα περιμέναμε να μάθουμε τη μεγάλη είδηση, ότι δηλαδή τον παίρνει το Χόλιγουντ, επιστρέφει ο Άνθιμος και μας λέει ότι στην Αμερική πήγε για διακοπές. Επισκέφθηκε το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη κι άλλα μέρη, ενώ του χρόνου τον βλέπω να πηγαίνει και στο Γκραν Κάνιον! Τουλάχιστον είναι ειλικρινής. Στην Αμερική, όμως, ανακάλυψε τον εαυτό του κι επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπιασε κιόλας δουλειά. Όχι ως ηθοποιός, διότι όλες οι θέσεις είναι καπαρωμένες. Ο Άνθιμος σκοπεύει να ασχοληθεί με τις φιλανθρωπίες και ήδη έκανε φωτογράφηση που τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Λοιπόν, κατέληξα... ο Ανανιάδης θέλει να φάει τη δουλειά του Μπραντ!