Ένας "πύργος" για την Γωγώ!

25.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για την Κύπρο αναχώρησε η Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά μη σκας και δεν θα είναι για πολύ εκεί. Η παντρεμένη, πλέον, Γωγώ θα μείνει στην Μεγαλόνησο για δεκαπέντε μέρες και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για την Κύπρο αναχώρησε η Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά μη σκας και δεν θα είναι για πολύ εκεί. Η παντρεμένη, πλέον, Γωγώ θα μείνει στην Μεγαλόνησο για δεκαπέντε μέρες και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου μάλλον θα μείνει μέχρι τη γέννηση της κόρης της σε ενάμιση μήνα. Όχι ότι σε ενδιαφέρει πολύ, αλλά η Γωγώ και ο Τραϊανός Δέλλας τελικά βρήκαν σπίτι στην Κύπρο.

Πρόκειται για ένα οίκημα 800 τετραγωνικών, που μόνο οίκημα δεν το λες, αφού πρόκειται για πύργο κανονικό, ενώ αυτό βρίσκεται σε ένα οικόπεδο εφτά στεμμάτων. Τι οικόπεδο; Κάμπος είναι αυτός. Το σπίτι τους βρίσκεται σε ένα λόφο στη Λάρνακα κι έχει απίστευτη θέα. Το ζευγάρι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει τη μετακόμιση κι όταν αυτή ολοκληρωθεί, θα επιστρέψει και η Γωγώ στα πάτρια εδάφη.

Γιατί ακόμη και παντρεμένη, παραμένει... Μαστροκώστα! Αλήθεια, τι χαμός ήταν κι αυτός με τον πολιτικό γάμο της; Μπρρρ. Τον θυμάμαι και λέω: μακριά από εμάς. Η ίδια, πάντως, θεωρεί ότι σε φταίει αυτή και ο Τραϊανός για τον πανικό που προκλήθηκε και δεν καταλαβαίνει γιατί θα έπρεπε να κλείσει ραντεβού στο δημαρχείο με τους δημοσιογράφους; Έλα ντε; Εξάλλου, μάρτυρες είχε. Όσο για τον θρησκευτικό γάμο κι αν αυτός θα είναι open για τις τηλεοπτικές κάμερες; Άγνωσται αι βουλαί του Δέλλα!